Muğla

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne araç hibe edildi

17:16 18 Mayıs 2018
Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne araç hibe edildi

Marmaris Güvenliğini Destekleme Derneği, Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne, 200 bin lira değerinde 3 otomobili törenle teslim etti.

Polislerin kullanımı için özel olarak hazırlanan araçların emniyet görevlilerine teslim töreninde kurban kesilip, dua edildi.

Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, emniyet müdürlüğüne sağlanan araç desteğinin çok anlamlı ve değerli olduğunu söyledi.

Derneğin kuruluşundan bugüne kadar sağladığı araç desteğine teşekkür eden Yüksel, araç desteğinin devlet millet dayanışmasının en güzel örneklerinden biri olduğunu söyledi.

Marmaris Güvenliğini Destekleme Derneği Başkanı Uğur Dündar da törende yaptığı konuşmada, dernek olarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne bugüne kadar 12 araç teslim etmiş olduklarını kaydetti.

Dündar, ülkenin güvenliği için gece gündüz çalışan güvenlik kuvvetlerine araç imkanının halkın verdiği destekle sağladıklarını, emniyete sağladıkları imkanla büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Marmaris Emniyet Müdürü Metin Ercan, Dernek Başkanı Uğur Dündar'a teşekkür plaketi verdi.

Törene, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Metin Ercan, mülki amirler ve polis memurları katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.