Muğla

Muğla'da seçim çalışmaları

12:46 23 Haziran 2018
Muğla'da seçim çalışmaları

Vatandaşlardan sandıklara gitmesini ve oylarını kullanmasını isteyen Mete, şöyle konuştu:

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Mete, Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde mahalle ve şehit ailesi ziyaretleri gerçekleştirdi. Mete, ziyaretler kapsamında AK Parti Köyceğiz İlçe Başkanı Şahan Şahan, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve beraberindekilerle Yangı, Zeytinalanı, Köyceğizköyü, Beyobası ve Kavakarası mahallelerinde vatandaşlarla biraraya geldi.

"Geçenlerde CHP'den bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP'nin adayı Muharrem İnce'nin ikinci tura kalması halinde hapishanede bulunan HDP'nin adayı Selahattin Demirtaş'a cumhurbaşkanlığı yardımcılığı teklif edileceğini söylediler. HDP’li bir milletvekilinin 'PKK o kadar güçlü ki sizi tükürüğüyle boğar' dediğini hatırlıyorsunuz. Bunların Milli Savunma Bakanı olduğunu düşünebiliyor musunuz? Bunların İçişleri Bakanı olduğunu düşünebiliyor musunuz? Bu seçim başka seçim. Dargınlıkları kırgınlıkları bir kenara bırakalım ve 24 Haziran’da ülke olarak bunlara hadlerini bildirelim."

24 Haziran'da oy kullanırken diğer seçimlerden farklı olarak bu seçimde parti ittifakları olduğu için seçmenin karşısına farklı bir oy pusulası geleceğini, mührü basarken dikkatli olmak gerektiğini vurgulayan Mete, "Nasıl olsa ittifakız, nereye mührü basarsak basalım oylar aynı yere gidiyor demeyeceğiz. Biz AK Parti'nin altındaki kutucuğa mührümüzü basacağız. MHP'yi destekleyen kardeşlerimiz de MHP'nin altına mühürlerini basacaklar. Bu hususta çok dikkatli olmamız gerekiyor. Cumhurbaşkanı adayları kısmında zaten hepimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın isminin yazdığı yerin altındaki kutuya mührümüzü basacağız." diye konuştu.

Mahalle ziyaretleri sonrası Mete ve beraberindekiler Köyceğizli şehitler Burak Erdi Uysal ve Necati Avcı’nın ailelerini ziyaret etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.