Muğla

Araçta eşini bekliyordu! Hamile kadına büyük şok

08:03 22 Ekim 2018
Araçta eşini bekliyordu! Hamile kadına büyük şok

Muğla'nın Menteş ilçesinde bir otomobil, yol kenarında park halindeki otomobile çarptı.

Muğla’nın Menteşe İlçesinde şehitlik istikametine doğru ilerleyen aracın, ana yol kenarında park halinde bulunan araca çarpması sonucu, park halindeki aracın yolcu koltuğunda eşini bekleyen hamile kadın Gülşah Yıldırım ve diğer araç sürücüsü yaralandı.

Olay Menteşe’de otogar ile şehitlik arasındaki ana yolda gerçekleşti. Hamile Gülşah Aksoy’un eşi, anayol kenarındaki evine uğramak için 48 AAN 859 plakalı aracını yol kenarına park etti. Şehitlik istikametine doğru ilerleyen 48 N 0187 plakalı araç sürücüsü ise park halindeki araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile park halindeki aracın yolcu koltuğunda eşini bekleyen hamile kadın Gülşah Yıldırım ve diğer araç sürücüsü yaralandı.

Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk  edildi. Yaralılar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, trafik bir süre tek şerit halinde ilerledi.

YORUMLAR

  • NE OLUYOR 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlara ne oluyor anlaşılır gibi degil. Deli danalar gibi oldular. Görmüyor duymuyor anlamıyor ... Sanki birer pimi çekilmiş bomba . İşin en ilginç v garip olanı ise adalet duygusunu yitirmişler. Hem cinsine bu kadar vahşi, davranan bir canlı türü yok
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.