Muğla

Yürekleri sızlatan olay! Daha 1 günlük...

16:32 18 Şubat 2019 11 Yorum Var
Yürekleri sızlatan olay! Daha 1 günlük...

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, ormanlık alanda çalıların arasına terk edilmiş 1 günlük kız bebek bulundu.

Menteşe'nin kırsal Akkaya Mahallesi yakınlarındaki bölgede, saat 11.00 sıralarında toprak yolda yürüyen Mustafa Işıloğlu, çalıların arasından bir bebek ağlaması sesi geldiğini duydu. Işıloğlu, çalıların arasına baktığında bir çanta olduğunu gördü.

Çantayı açan Işıloğlu, içinde yeni doğmuş bir bebek olduğunu fark edip, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bebeğin gece ya da sabah doğduğu öğrenilirken, göbek kordonunun 112 ekipleri tarafından kesildiği, hipotermi geçirdiği öğrenildi.

1 günlük olduğu sanılan kız bebek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Bebeğin yapılan kontrollerinde sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Soruşturma başlatan jandarma, bebeğin annesinin bulunması için çalışma başlattı.

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Mine 5 yıl önce Şikayet Et
    Evlat isteyen evlat hasreti çeken o kadar çok insan var ki. Nasıl bir ruh hali ile bırakmış, ne zorluklar çekmiş bilemeyiz. Belki zorda kalmasaydı bırakmazdı. Ama yazık küçük yavruya be!
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Cengiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapan elbette bazı şeylerden yoksun ancak kimin yatığı tam belli değil yani kendi annesi veya babası değilde onlara kastı garezi olan biride yapmış olabilir. Allah hepimize acısın ve bu masumunda her daim yardımcısı olsun İnşallah.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ömer bey 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzel yavrum benim rabbim bundan sonra seni hayırlı insanlarla karşılaştırsın
    Cevapla
  • Anne 5 yıl önce Şikayet Et
    Ah nasılda kıyılıpta bıraktılar seni; :( sen ne kadar tatlı şeysin maşallah sana şu mahsum güzelliğe bakın rabbim geri kalan ömrünü kaderini hayırlı güzel eylesin. İnşallah iyi bir aileye evlat olursun güzel günler gör kuzucuk.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir diğer nokta annesi hastaneye gitseydi sezeryan diyeceklerdi doktorlar...Anlamı şudur ülkemizde sezeryanların %85 i gereksiz yapılır
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.