Muğla

Genç kadının feci ölümü!

13:48 09 Nisan 2019 3 Yorum Var
Genç kadının feci ölümü!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, beton mikseri ile yolun sağına park eten otomobil arasında sıkışan kadın motosiklet sürücüsü Meral Bacınoğlu (40), feci şekilde can verdi. Kaza, bölgede bulunan işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaza, Yokuşbaşı Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde meydana geldi. Meral Bacınoğlu, cadde üzerinde bulunan marketten alışveriş yaptıktan sonra 48 VU 317 plakalı motosikleti ile hareket etti. Bacınoğlu otoparktan çıktığı sırada, arkasından gelen G.Ç. yönetimindeki 48 U 2805 plakalı plakalı beton mikseri ile cadde üzerinde hatalı park yaptığı iddia edilen otomobilin arasında kaldı.

Önce beton mikserine daha sonra da hatalı park yapan araca çarpan Bacınoğlu, dengesini kaybetti. Bacınoğlu, beton mikserinin altında kaldı. Kazayı görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, kafasında kask olan Meral Bacınoğlu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Bacınoğlu’nın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, beton mikserinin şoförü G.Ç. ise gözaltına alındı.

KAZA ANI SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı ise saniye saniye bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, alışveriş sonrası kaskını takan Bacınoğlu motosikletine bindikten sonra hareket ediyor. Bacınoğlu caddeye çıktığı sırada, arkasından gelen beton mikseri ile yol üzerinde hatalı park ettiği iddia edilen otomobilin arasında kalıyor. Önce beton mikserine daha sonrada otomobile çarpan Bacınoğlu, dengesini kaybederek devriliyor. Bacınoğlu beton mikserinin altında kalıyor.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Soner sahin 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle bu bayan yola dikkatsizce cikti ve koskaca mikseri goremeden maalesef olan oldu .yazik oldu...
    Cevapla
  • TürkMücahid 4 yıl önce Şikayet Et
    burada bir hata var !!! mortorlu kadın, görüntüden kaybolması ile (1sn) sonra mikserin çarpması ile savrulan görülüyor ! BÖYLE BİR HIZ OLMAZ !!! Bence çıkanla, çarpılan farklı...( görüntüyü tekrar tekrar izleyin)
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Olayın seyrini bilmiyorum ama genel olarak tır beton mikseri gibi büyük araç sürücüleri cok acımasiz oliyorlar nasil olsa bana birşey olmaz havasında karşı tarafi düşünmeyen cok bahaneleride hazir göremiyiruz o zaman devlet bu şekilde araç satış ve trafiğe çikmasına izin vermeyecek üreticiler çare bulacak gözgöregöre insanlarımız ölüyor
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakasi var yazdiginin. Bence Motorsikletli tam emin olmasi lazim yolla cikmadan. Allah rahmet eylesin genc kizimiza, ama bir Motorsikletci trafikte en zayif araclardan biridir onun icin Motor sürenler bir hayli daha dikkatli olamalari gerek. kendi Traffik hakkindan vazgecmek zorunda kalabilir ve gecmesi lazim. yoksa böyle kazalar kacinilmaz. Akkan trafikke cikarken cok dikkatli olmali. Akan trafikteki sürücüsünde yol hakki vardir.
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    kamera taksınlar görürler bahaneleride kalmaz
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.