Muğla

3 çocuk annesi eşini vurup, 112’yi aradı

08:19 29 Nisan 2019 6 Yorum Var
3 çocuk annesi eşini vurup, 112’yi aradı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde oturan Birol Ünlü (37), eve alkollü geldiği için kendisine kızan eşi Gamze Ünlü’yü tabancayla başından vurarak öldürdü. Olayın ardından 112’yi arayan cinayet zanlısı koca ‘Eşimi vurdum’ diyerek kendini ihbar etti.

Olay, Faralya Mahallesi Kızılcakaya Sokak'ta meydana geldi. Eve alkollü geldiği öğrenilen Birol Ünlü ile 3 çocuk annesi eşi Gamze Ünlü arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Birol Ünlü, evde bulunan ve ruhsatsız olduğu öğrenilen tabancayla eşini başından vurdu.

Olayın ardından Birol Ünlü, 112'yi arayıp eşini yaraladığı ihbarında bulundu. Eve gelen sağlık ekipleri, talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Olaydan sonra Ünlü, jandarma tarafından gözaltına alındı. Talihsiz kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Olurmu içki yasaklanırsa malum kesim hemen ayaklanır en baştada kemal kılıçdaroğlu ondan sonra veryansın feryat figan ederler...sözüm ona sanatçı musvedeleri ve beyaz türkler ellerinde içki şişeleriyle meydanlar da boy gösterirler..Ve saray içkime karışma diye nara atarlar...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Bütün kötülüklerin başı içkidir. İmza:Allah resulu (sav)
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Akıl 4 yıl önce Şikayet Et
    İçki serbest satılıyor erovin yasak fark nedir anlamış değilim yahu bu içki laneti nezaman yasaklanacak istatistik yokmu sarhoş insanlar trafikte olsun cinayetlerde olsun kaç kişinin canına kıydılar ve halada kıyıyorlar nezaman önlem alınacak içki içmeyenin suçu nedir heryerde rahatlıkla içki satın alınabilir buna aklım ermiyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Güven 4 yıl önce Şikayet Et
    Bişey olmaz 2 sene sonra serbest nasıl olsa idam yok.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin erkekligine vicdansiz ahlaksiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.