Muğla

İneğin doğumunu yaptırdı, sonrası korkunç!

13:54 25 Temmuz 2019 9 Yorum Var
İneğin doğumunu yaptırdı, sonrası korkunç!

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bir ineğin doğumunu sezaryenle gerçekleştiren veteriner hekim, seyyar kablodaki elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı yaylada bulunan Ortaköy'de bir çiftçinin ineğinin doğum zamanı geldi. İnek bir türlü normal doğumunu gerçekleştiremeyince dün gece Seydikemer'de veteriner hekimlik yapan 31 yaşındaki Özlem Çelik'ten yardım istendi. İneği kurtarmak için hemen yatağından kalkıp yaylaya çıkan Çelik, ineğin doğumuna müdahale etti. İneğin hayatı tehlikeye girince Çelik, seyyar kablo ile çekilen ışık yardımı ile ineği ameliyata alıp sezaryenle doğumu yaptırdı. İneğin doğumunu sezaryen ile gerçekleştirdikten sonra son çalışmalarını yapan veteriner hekim, ahırda seyyar kablodaki akıma kapıldı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılan Çelik, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Özlem Çelik'in seyyar kablodaki elektrik kaçağından akıma kapılarak hayatını kaybettiği belirlenirken, Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. 

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Vatan evladı 4 yıl önce Şikayet Et
    En büyük hatamız kaçak akım rolesi kullanmamak bu konuda çok zayıfız ihmal ediyoruz . Allah rahmet eylesin merhametli veterinere Rahmetinle muamele et Allah ım
    Cevapla
  • deli 4 yıl önce Şikayet Et
    Aklı yeten yetmeyen yorum yapmış burada konu sezaryen değil bir insanın ölmesi sezaryen yaptı diyemi öldü normal doğumda olsa o kahrolası elektirik seyyarı gerek değilmiydi aydınlatma için bence görev şehidi allah mekanını cennet etsin (AMİN)
    Cevapla
  • Halis 4 yıl önce Şikayet Et
    İneğin normal doğumu gerçekleşmez ise mutlaka sezeryan yapılır.Anne ancak bu şekilde kurtarılabilir.Olay can kurtarma meselesi.Kardeşimize Allah rahmet eylesin.Şerefli bir işlem yaparken vefat etmiş.Beşer hatası.Ecel gelince gerisi bahane olur.Allah ailesine sabırlar versin.
    Cevapla
  • dursun 4 yıl önce Şikayet Et
    merak buya. ineğe sezeryan niye. mantığı ne? başka yolu yokmu? anlamadım.ben bir adam tanıdım buzağı ters geliyor diye bir satten fazla uğraştı ve ddüzelterek doğurmasını sağladı sebep neydi sezeryan.
    Cevapla
  • Vatan evladı 4 yıl önce Şikayet Et
    En büyük hatamız kaçak akım rolesi kullanmamak bu konuda çok zayıfız ihmal ediyoruz . Allah rahmet eylesin merhametli veterinere Rahmetinle muamele et Allah ım
  • doktor 4 yıl önce Şikayet Et
    günümüz tıp veya veterinerlik eğitimi malesef hastayı çevirmeyi ya da sabretmeyi öğretmiyor risk olunca kimsenin canı yanmasın diye hemen sezeryan öğretiliyor insan doğumlarında da hayvan doğumlarında da insanlığa ve zavallı hayvanlara yetebilecek bir doğum eğitimi için dua ediyorum Yarın ilahi mahkeme kurulduğunda o yavrular konuşacaktır Sabırsızlıkla bekliyorum o günü...
  • İdris Ankatalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bir Veteriner hekim olsaydınız bu soruyu sormadınız. Hiç bir veterıner Hekim ineğin ve buzagının sağlıgı tehlikeye girmezse gece Sezeryana girişmez. Meslektaşımıza Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  • sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.