Muğla

İcradan ev alan genç kadın canından oldu

06:44 10 Ağustos 2019 39 Yorum Var
İcradan ev alan genç kadın canından oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde icralık ev alan genç kadın, evi boşaltmayan şahıs tarafından pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

Olay, Turgutreis Bahçelievler Mahallesi’nde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre yaklaşık 4 ay önce F.B. adlı şahsın evi icra ile satıldı. Evi satın alan Arzu Ertan, F.B’nin evi tahliye etmesini istedi. Evi satılmasına rağmen boşaltmayan F.B. ile evi satın alan Ertan bugün öğle saatlerinde tartışmaya başladı. Tartışmada eline pompalı tüfek alan F.B, Arzu Ertan’ı vurarak ağır şekilde yaraladı.

İhbar edilmesi üzerine bölgeye gelen 112 Acil Sağlık ambulansına alınan yaralı, Bodrum Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Cinayet zanlısının olay sonrası Turgutreis Jandarma Karakoluna giderek teslim olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

39 Yorum Var
  • arasho 4 yıl önce Şikayet Et
    noldu şimdi oldu mu, biri mezara girdi diğeri cezaevine... icradan bir şey Alınmaz, birini ağlatan diğerini güldürmez. icradan bedava araba verseler almam... empati kurarım. hak eden vardır illaki, ama hayatın sillesini yemiş birinin malı mı orda kalsın?
    Cevapla
  • muzdarip 4 yıl önce Şikayet Et
    peki alacaklı alacağını nasıl alacak. sen icradan araba almazsın ama alacağını kurtarmak için adamın aracını sattırırsın. doğru mu doğru. o zaman boş konuşma...
    İlk beğenen sen ol
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    maalesef bu ülkede suçlunun, suçsuzdan daha çok hakkı var. idam gelmeli.
    Cevapla
  • Yallah șöför 4 yıl önce Şikayet Et
    Burada yapmiș oldugum saçma sapan densiz yorumlarimdan ötürü herkesten özür diliyorum, Ben bazen șoma agizliyimdir, Söylemesi ayiptir birazda kilıbığimdir'da, eșime söz geciremeyincede burada salliyorum. Herkesten özür
    Cevapla
  • muzdarip 4 yıl önce Şikayet Et
    erkeklik evde kılıbık olup dışarda aslan olmaktır. senin özür olmadı şimdi kedicik
    İlk beğenen sen ol
  • Tüh Sana 4 yıl önce Şikayet Et
    Hem kilibiksin hemde dilin pabuç gibi , seni hanimina söyleyeyimde sana yine haddini bildirsin, Birde utanmadan itiraf ediyor kilibikligini, Ne günlere kaldik Aman Yarabbi
  • meyyid 4 yıl önce Şikayet Et
    avukat uğraşmaz ki.evi satmış parasını almış iş bitmiş.tekrardan aynı avukatı kiracıyı evden çıkartmak için tutarsan tabii ücretini ödersen işte o zaman kiracıyı çıkartır oda en az 6 ay sürer.bütün kanunlar kiracıdan yana çünkü güzel ülkemizde..en güzeli avukata evi boşalt öyle satışı alıp paranı vereyim demesi lazımdı.gerçi bunu desende avukat uğraşmaz oda biliyor çünkü başına neler geleceğini.
    Cevapla
  • muzdarip 4 yıl önce Şikayet Et
    çok avukatın çayını içmişsin belli
    İlk beğenen sen ol
  • Üzüldüm 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen haberi ya okumadin yada okudugunu anlamadin. Evde kiraci filan yok. Evin eski sahibi oturuyor ve ev icradan satiliyor mahkeme araciligiyla , Yani evin eski sahibi evi terk etmeye zorunlu, kiraci haklari bu tür olaylarda devreye giremez. Adam evini bir șekilde kaybetmiș piskolojisi bozuk, bayanda adeta yarali domuzun üzerine gider gibi gitmiș. Yarali domuz can havliyle herkese saldirir.
  • Emir 4 yıl önce Şikayet Et
    İcradan mal alıyorsanız kesinlikle avukata boşalttırın. Kadının bir suçu yok kişisel hatası var. Adam çok haksızlık olarak düşünüyorsa onu icraya verenlere gitsin kadınla hiç alakası yok
    Cevapla
  • Esradgh 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin bu yazdiklarini iki tarafta anladi , ama maalesef ikiside yolcu edildi, biri öteki dünyaya digeride mapuse. Kesinlikle karși taraf ile ne tanișin nede görüșün bu tür konularda. AVUKATINIZA halledtirin.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.