Muğla

Acı ölüm! Ağaçlarını ilaçlamaya giderken...

12:45 05 Eylül 2019 4 Yorum Var
Acı ölüm! Ağaçlarını ilaçlamaya giderken...

Muğla'nın Datça ilçesinde yaşayan Harun Bayrak, badem ağacı ilaçlamak için gittiği bahçede devrilen traktörünün altında kalarak, hayatını kaybetti.

Kızlan Mahallesi'nde yaşayan evli ve 1 çocuk babası Harun Bayrak, dün sabah saat 08.00 sıralarında, bir çiftçiye ait badem ağaçlarını ilaçlamak için 48 AAP 285 plakalı traktörüyle Hızırşah Mahallesi'ndeki bahçeye gitti. Geç saate rağmen eve dönmeyen Bayrak'ı merak eden arkadaşı, saat 22.30 sıralarında bahçeye gitti. Devrilen traktörün altında Bayrak'ın cansız bedenini buldu. İhbar üzerine kaza yerine gelen jandarmanın yaptığı inceleme sonrası Harun Bayrak'ın cesedi, Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Çevresindekilerin 'ağaç doktoru' lakabı taktığı Harun Bayrak'ın ölümü, yakınlarını üzüntüye boğdu. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Turgut kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • HATTİLİ ALP 4 yıl önce Şikayet Et
    Neredeyse her hafta 2-3 ölümlü traktör kazaları oluyor ülkemizde, neden çünkü traktör kullananların büyük çoğunluğunun ehliyeti yok...
    Cevapla
  • Kazazede yakını 4 yıl önce Şikayet Et
    Merhum Ehliyeti vardı. Ayrıca kendisi 25 li yaşlarına kadar köyde yaşadıktan sora çalışmak için istanbula yerleşmişti, ve son 3-4 yıldır da doğa ve köy hayatını sevdiği için, eşide emekli olunca Muğlaya yerleşmişti. Boş bir insan değildi, Hayatı boyunca onun kadar insanları neşenlendiren çevre, hayvan ve doğa dostu insan azdır. 2 yıl önce bir roman yayınlamışdı. ve bir çocuk hikaye kibatı üzerinde çalışıyordu.
  • Vurucu 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin...
    Cevapla
  • Oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Şüpheli ölüm
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.