Muş

Muş Belediyesi meclis toplantısı yapıldı

17:13 01 Ekim 2015
Muş Belediyesi meclis toplantısı yapıldı

Muş Belediyesi ekim ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında yapıldı.

Toplantıda konuşan Asya, eylül ayında hizmete giren canlı hayvan pazarının, bu konuda yaşanan sıkıntıyı ortadan kaldırdığını anımsattı.

Canlı hayvan pazarı ile sebze ve meyve hali arasındaki yolda da çalışmalar yaptıklarını belirten Asya, "Canlı hayvan pazarımızın ana yol ile bağlantısını yapan yolu da kış mevsimi öncesi asfaltladık. Buraya gelecek vatandaşlarımızın hayvanlarını rahat bir şekilde getirip götürmeleri için gerekli alt yapı çalışması yapıldı. Bunun dışında sebze ve meyve halindeki çalışmalarda bitme aşamasına geldi. Allah'ın izniyle eksik çalışmaları da bitirerek, her iki tesisimizin resmi açılışını yapacağız" diye konuştu.

Su ve kanalizasyon şebeke döşeme çalışmalarına da değinen Asya, şöyle konuştu:

"Son bir 1,5 yılda il genelinde 10 bin 550 metre kanalizasyon, 2 bin 30 metre de içme suyu şebekesinin döşemesi yapıldı. Yer altı çalışmaları pek göze gelmiyor. Ama bizim için insanlarımızın refahı, huzuru ve ihtiyaçları önemli. Onun için gerekli hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Meclis toplantımız ile eş zamanlı olarak Karni Deresi rekreasyon çalışmasının ihalesi de bugün yapılıyor. Bu projemizin yaklaşık 2 milyon 500 bini DAP İdaresi tarafından karşılanıyor. 31 Aralık tarihine kadar yapacağımız çalışmalar sonucunda Karni Deresinde epey bir mesafe kat edeceğiz. Bunların dışında mutat işlerimiz devam etmekte. Allah bizleri vatandaşlarımıza karşı mahcup etmesin."

Asya, ardından toplantıya katılanların dilek ve şikayetleri dinledi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.