Muş

Vali Yavuz, Solgun'u kabul etti

13:37 01 Şubat 2016
Vali Yavuz, Solgun'u kabul etti

Muş'un çok önemli bir şehir ve tarımsal bir potansiyele sahip bir kent olduğunu belirten Yavuz, güç birliği yapıldığında şehrin çok kısa zamanda değiştirilebileceğine dikkati çekti.

Vali Seddar Yavuz, Tütün Üretim ve Pazarlama Kooperatifleri Birliği Genel Başkanı Şeyhmus Solgun'u kabul etti.

Vali Yavuz, Ege, Marmara ve Karadeniz bölgelerindeki ziyaretlerini tamamlayarak Muş'a gelen Solgun'u makamında kabul etti.

Kentin potansiyelinin harekete geçirilmesi için ihtiyaç duyulan havayı yakaladıklarına da inandığını kaydeden Yavuz, "Özellikle hükümetimizin şehrimize ilgisi çok önemli. Şehrimizdeki insanımızın refahını hep beraber arttıracağız İnşallah. Bunda bir tereddüt yok. Hep beraber olunca başarılmayacak bir şey yok. Biz her zaman şehrimizden çıkabilecek ya da çıkacak tüm arkadaşlarımızın destekçisiyiz. Gönlümüzden geçen şehrimizdeki arkadaşlarımız böylesine ulusal düzeyde birlik, teşekkül başına geçsinler. Biz de bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Çünkü gücümüze güç katar. Tekrar tebrik ediyorum" diye konuştu.

Birlikle ilgili Vali Yavuz'a bilgi veren Solgun ise, çiftçilere verdiği sözü yerine getirdiğini ve ülkenin birçok yerini gezerek üreticileri ziyaret ettiğini belirtti.

Solgun, "Ülkemizin 26 ili, 113 ilçesinde tütün üretimi yapan yerleri gezip, kooperatiflerimizi kurdurup, bir üst birlik oluşturduk. Çiftçilerimize söz vermiştik ve ülkemizin birçok yerlerini gezdik. Ege'den Marmara'ya, Karadeniz'e kadar tüm üreticilerimizi gördük" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.