Muş

Vali Yavuz'dan Anneler Günü mesajı

21:19 06 Mayıs 2016
Vali Yavuz'dan Anneler Günü mesajı

Muş Valisi Seddar Yavuz, "Anneler Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Yavuz, mesajında, mensubu bulunduğumuz kadim medeniyetimizin temelini oluşturan inancımızda en çok sevgiyi, saygıyı, şefkati annelerin hak ettiğini ve haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini ifade etti.

"Anneler o kadar değerlidir ki, Peygamberimiz 'Cennet anaların ayağının altındadır buyurmuştur" ifadesini kullanan Yavuz, mesajında şunları kaydetti:

"Onlar ailenin temel direği ve toplumun da geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış aileyle mümkündür. Anneler gününde anne hasreti çeken tüm buruk yürekler adına hakka yürüyen tüm Annelere Allah'tan rahmet diliyorum. Elleri öpülesi milletimizin büyük emaneti olan şehit anneleri evlatlarınız Allah yolunda vatanın bölünmez bütünlüğü için seve seve canlarını feda ederken sizleri, bize emanet ettiler. Sizlere ne kadar hizmet etsek, ne kadar sevgi, saygı, şefkat göstersek de yine de haklarınızı ödeyemeyiz. Yüce Allah’tan sizlere ve bizlere sabır ihsan etmesini diliyorum. Devlet olarak, en kutsal varlığımız olan siz anaların yüreği yanmasın, terör belasından analar evlat acısı yaşamasın diye mücadele etmekteyiz. Bu düşüncelerle, başta şehit ve gazilerimizin Anneleri olmak üzere bütün Annelerin Anneler günü'nü kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum."



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.