Muş

Vali Yavuz’un Berat Kandili Mesajı

17:58 20 Mayıs 2016
Vali Yavuz’un Berat Kandili Mesajı

Vali Yavuz mesajında, "Berat Kandili Allah'ın lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek biz kullarına bağışlanma kapılarını ardına kadar açtığı, mübarek üç aylar içerisindeki faziletli gecelerden bir tanesidir" dedi.

Muş Valisi Seddar Yavuz, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kutsal geceler, iman, ibadet ve düşünce bakımından kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe etmemiz, geleceğimizi manen planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için şüphesiz büyük bir olduğunu hatırlatan Vali yavuz mesajında şunları kaydetti:

"Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden olan Berat Kandili’ni vesile bilerek Yüce Rabbimizden bizleri affetmesini dilemeli, kırgınlıklara son vererek İslam aleminin huzuru için dua etmeliyiz. Vicdan muhasebesi için iyi bir fırsat olacak en güzel cümlelerin en güzel duygularla Rabbimize ulaştırıldığı, sevgi ve tüm iyiliklerin sınırsız bir şekilde isteneceği bu gece ülkemize ve tüm İslam âlemine mübarek olsun. Bu duygu ve düşüncelerle Muşlu hemşehrilerimin Berat Kandili’ni kutluyor, bu mübarek gecenin hayatımıza tam olarak yansıması temennisiyle herkese bereketli, huzurlu ve mutlu günler diliyorum"

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.