Muş

Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırı

12:08 28 Ağustos 2016
Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırı

Asya, Kılıçdaroğlu'na Artvin'de yapılan saldırının ardından CHP İl Başkanı İsmail Adanur ve yönetim kurulu üyelerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırı girişimiyle ilgili CHP İl Başkanlığı'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Son zamanlarda iktidar ve muhalefet kanadında yaşanan olumlu gelişmelerin birilerini rahatsız ettiğini belirten Asya, Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı ile ülkenin kaosa götürülmek istendiğini vurguladı.

15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün ardından siyasi partiler arasındaki birlikteliğin güçlendiğine dikkat çeken Asya, terör örgütlerinin bu birlikteliği bozmak için hain eylemler yaptığını söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'daki hain girişime karşı net şekilde tavrını ortaya koyduğu için böylesine bir saldırıya maruz kaldığını belirten Asya, şöyle konuştu:

"Ülke genelinde olduğu gibi kendi yerelimizde de 27 gün boyunca sokaklarda milli irade nöbeti tutarken, diğer siyasi partilerin yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri de tepkilerini ortaya koymuştur. Bu sürecin ardından Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın daveti üzerine siyasi parti liderleri aynı mitingde yer alarak bütün hainlere gereken cevabı vermiştir. Bu birliktelikten rahatsız olan kesimler eylemlerini artırarak hain planlarını devreye sokmuşlardır. Ne yaparlarsa yapsınlar, emellerine ulaşamayacaklar. Allah'ın izniyle siyasette yaşanan bu güzel gelişmeler devam edecek ve halkımıza yansıyacaktır. Bu duygularla Sayın Kılıçdaroğlu'na yönelik yapılan hain saldırıyı şiddetle kınıyorum. Aynı saldırıda şehit olan askerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Tüm CHP teşkilatına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İl Başkanı Adanur ise böyle bir günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için Başkan Asya'ya teşekkür etti.

Ziyarette Asya'ya, Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen ve Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.