Muş

Kadınlar Futbol Ligi

15:24 27 Kasım 2016
Kadınlar Futbol Ligi

Muş Şehir Stadyumunda oynanan maçta, Muş Kartalspor, Diyarbekirspor'a 3-0 mağlup oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar Futbol 3. Ligi 8. Grupta mücadele eden Muş Kartalspor, sahasında Diyarbekirspor'a 3-0 yenildi.

AA muhabirine açıklama yapan Kartalspor Kulübü Başkanı Hamdi Mutlu, maddi sıkıntılar içinde olduklarını, özellikle deplasmanlara olanaklarını kullanarak gitmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Mutlu, "Rakibimiz çok iyi oyun sergiledi. Birinci devrede bir gol attıktan sonra büyük ölçüde defansa çekildi ve ikinci devrenin sonlarında 2 gol daha attı. Kendilerini tebrik ederim. Artık bu maçı düşünmüyoruz. Önümüzde çok ciddi maçlarımız var ve bu maçlarımıza hazırlanacağız." diye konuştu.

Muş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Türkan ise Muş gibi küçük bir yerde 3 kadın takımının olmasının iyi bir potansiyel olduğunu söyledi.

Türkan, "Sporcularımız başta malzeme olmak üzere maddi anlamda çok sıkıntı yaşamakta. Tek takım üzerinde yoğunlaşılması halinde daha iyi sonuçlar elde edilebilir. Bu takımların birleşmesiyle güçlü bir ekip ortaya çıkacaktır. Ancak bir yönde takım sayısının fazla olması, sporcu sayısında da artış sağlar. İlde canlılık meydana gelir. Fakat kulüplerin destek almaları gerekiyor." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.