Muş

Hasköy'de güvenlik toplantısı

17:54 23 Şubat 2017
Hasköy'de güvenlik toplantısı

Aile Sağlığı Merkezi toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Özkan, köylerde güvenlik açısından bir sorun olmadığını ifade ederek, devleti bölmeye, yıkmaya çalışanların her zaman karşısında olacaklarını belirtti.

Hasköy'de Kaymakam Ahmet Özkan başkanlığında güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Herkesin vatanına sahip çıkmasını vurgulayan Özkan, şöyle devam etti:

"Devlet sevgisi, vatan sevgisi hiçbir zaman karşılık beklenerek yapılmaz. Devlet sizlerin güvenliğini sağlar. Bu köylerimizin hepsi devletinin yanında olan köylerdir, bundan hiçbir şüphemiz yok. Her zaman devletimizin yanında olalım. Önceliğimiz terör sorunun ortadan kaldırılmasıdır. Vatandaş her zaman devletinin yanında yer alması gerekir. Bataklığı kurutmadan her gün yeni bir sivrisinek çıkacaktır. Önceliğimiz o bataklığı kurutmak. Terör belasından kurtulursak her şey daha iyi olacaktır. Bütün terör örgütleriyle mücadelemiz devam ediyor ve kararlı bir şekilde devam edecek."

Toplantıya Belediye Başkanı Mürsel Özen, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Vedat Gül, Emniyet Amiri Uğur Çalık, Düzkışla Belde Belediye Başkanı Göksel Kavçan ve kamu kurum amirleri ile köy ve Mahalle muhtarları katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.