Muş

Başkan Asya'dan öğrencilere kıyafet yardımı

14:28 24 Şubat 2017
Başkan Asya'dan öğrencilere kıyafet yardımı

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu öğrencilerine kıyafet dağıttı.

Sosyal belediyecilik alanında da çalışmalarını sürdüren Başkan Asya, Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu'ndaki ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kıyafet hediye etti.

Çocukları ve gençleri çok önemsediklerini vurgulayan Asya, burada yaptığı konuşmada, Muş'a hizmet yolunda asli görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını kaydetti.

Şimdiye kadar çok ciddi yatırımları halkla buluşturduklarını aktaran Asya, şöyle konuştu:

"Belirli periyotlarda okul ziyaretlerimizi gerçekleştirerek öğrencilerimizle hasbıhal ediyoruz. Çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik projelerimizi yapmaya devam ediyoruz. Eski sebze ve meyve halinin yerine yaptığımız 'Bilgi Evi' önümüzdeki aylarda hizmetinizde olacak. Mevsim koşullarından eksik kalan Bilgi Evini, havalar ısınır ısınmaz tamamlayarak sizlerin kullanımına açacağız. Bu projemiz sayesinde rahat ders çalışma fırsatı bulacaksınız. Bilgiye erişim ve teknolojinin imkanlarından faydalanma noktasındaki ihtiyaçlarınızı karşılamış olacağız. Bunlarla beraber sizlere fayda sağlayacak her projeyi değerlendirdiğimizi bilmenizi isteriz."

Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise, iki hafta önce Muş’ta göreve başladığını belirterek, Başkan Asya’ya eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Daha sonra Başkan Asya ve beraberindekiler, öğrencilere hediyelerini verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.