Muş

Başkan Asya, TÜGVA üyelerini kabul etti

12:52 23 Mart 2017
Başkan Asya, TÜGVA üyelerini kabul etti

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Muş İl Temsilciliği üyelerini makamında kabul etti.

Geçtiğimiz günlerde TÜGVA İl Temsilciliğine seçilen Tahsin Oran, yeni yönetimi ile tanışma ziyaretleri kapsamında Başkan Asya ile bir araya geldi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Asya, TÜGVA'nın yeni yönetimine başarılar diledi.

Asya, gençlerin fikirlerini her zaman önemsediklerini, hep birlikte faydalı hizmetler yapabileceklerini belirterek, şunları ifade etti:

"Çocuk ve gençlerimizin vatanına ve milletine faydalı bireyler olmasında sizlere özel bir sorumluluk düşüyor. Geçmişte bu alanda güzel hizmetler yapan dernek ve vakıflarımız oldu. Okul yıllarımda Milli Gençlik Vakfı'nın olması güzel bir avantajdı. O dönemdeki birçok gencin geleceğinin şekillenmesinde bu vakfın rolü yüksek olmuştur. TÜGVA'da aynı minvalde kurulmuş bir vakıftır. Küçük hesaplar için ilkeli duruşumuzdan taviz vermememiz gerektiğine inanıyorum. Yapacaklarınızla hem gençliğe faydalı olacaksınız hem de sivil toplum kuruluşlarının kalitesini daha da yükseltebilirsiniz. Muş Belediyesi olarak her türlü etkinliğinize paydaş olmaktan gurur duyacağımızı özellikle ifade etmek istiyorum."

TÜGVA'nın ülke genelinde faydalı çalışmalar yaptığını söyleyen Oran ise Muş'taki gençlerin bundan istifade etmesini sağlamak için bu yola koyulduklarını ifade etti.

İyi bir nesil yetiştirmeyi amaçladıklarını ve bu doğrultuda planlamalar yaptıklarını kaydeden Oran, "Gençliğin sosyal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini devamlı geliştiren ve nitelikli bireyler olmasını sağlamak için çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Kur'an-ı Kerim, fıkıf, siyer ve hadis gibi dini öğretilerimiz ile gençlerimizin sosyal ve kültürel alanda aktif olmaları için programlar yapacağız. Yönetimimizi oluşturarak faaliyetlerimize start verdik. İnşallah Muş'ta gençliğe yönelik çok faydalı hizmetler yapacağız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.