Muş

Ramazan Bayramı kutlanıyor

19:00 26 Haziran 2017
Ramazan Bayramı kutlanıyor

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Varto, Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde vatandaşlar ve partililerle bayramlaştı.

AK Parti İl Başkanı Namık Ergün ve partililerle ilk olarak Malazgirt'i ziyaret eden Şimşek, partisinin ilçe başkanlığında bayramlaşma törenine katıldı.

Burada bir konuşma yapan Şimşek, bayramın, Muş'a, Türkiye'ye, İslam alemi ile tüm insanlığa huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

AK Parti'liler olarak her zaman halkın yanında ve hizmetinde olduklarını ifade eden Şimşek, şunları söyledi:

"Size çok sevindirici müjdelerimiz var. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla 55 milyonluk altyapı projemizin yapımına kısa zamanda başlanılacak. Malazgirt'i çok yakından ilgilendirecek çok büyük bir panorama müzesi projemiz var. Kültür ve Turizm Bakanlığımız bu projeyle çok yakından ilgileniyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın oğlu Sayın Bilal Erdoğan ve Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun ilçemize gelmesi, ilçemiz için bir milat olmuştur. Gösterdiğiniz yoğun ilginin sayesinde daha çok büyük projelerin gelmesi için start verildi. Bunların hepsi sizin yakın ilgisi ve sıcak sevgisiyle oldu. Malazgirt halkına ve ilçe teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Çok yakında ilçede yapılacak devlet hastanemizin yatak sayısı 50'den 75'e çıkarıldı."

Ardından Bulanık ve Varto ilçelerine giden Şimşek, burada da partililer ve vatandaşların bayramını kutladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.