Muş

Muş Valisi Yıldırım'dan teröristlere "teslim ol" çağrısı

12:54 10 Ağustos 2017
Muş Valisi Yıldırım'dan teröristlere "teslim ol" çağrısı

Muş Valisi Aziz Yıldırım, "Teröristler gelsinler teslim olsunlar, etkin pişmanlıktan faydalansınlar. Kendilerini Türkiye Cumhuriyeti Devletinin adaletine teslim etsinler." dedi.

Muş Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, Şenyayla bölgesinde operasyonların devam ettiğini ve önceki gün düzenlenen hava harekatında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini anımsattı.

"Teröristler hiçbir şekilde ne yaparlarsa yapsınlar amaçlarına ulaşamayacaklar, bu memleketi bölmeyi, bu vatandaşı bir birinden ayırmayı beceremeyecekler. Biz bundan eminiz." diyen Yıldırım, şöyle konuştu:

"Hem vatandaşımıza güveniyoruz, hem kendi gücümüze güveniyoruz. Bizim söylediğimiz şudur; Teröristler gelsinler teslim olsunlar, etkin pişmanlıktan faydalansınlar. Kendilerini Türkiye Cumhuriyeti Devletinin adaletine teslim etsinler. Bizim söylediğimiz budur ama kendileri hala terör hadiseleri çıkarmaya devam etmeye niyetlilerse ve bunu devamlı yapıyorlarsa o zaman tabi ki Türkiye Cumhuriyeti de onlar için gerekeni yapacaktır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.