Muş

Muşlu TEOG şampiyonları bursla ödüllendirildi

15:04 15 Eylül 2017
Muşlu TEOG şampiyonları bursla ödüllendirildi

Varto ilçesinde, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarında tüm soruları doğru yanıtlama başarısı gösteren iki öğrenciye, iş adamları tarafından burs verildi, bilgisayar hediye edildi.

İlçedeki Atatürk Ortaokulu öğrencileri Dilan Çetin ile Dicle Tunç, 26-27 Nisan'da gerçekleştirilen 2. dönem TEOG merkezi ortak sınavlarında 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayan şampiyonlara, iş adamları Ahmet Bingöl ve Nejat Ergin tarafından burs ve bilgisayarla ödülendirildi.

İstanbul’da ticaretle uğraşan Ahmet Bingöl, gösterdiği başarıdan dolayı öğrencileri tebrik ederek, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu büyük başarıları bizi gururlandırdı." dedi.

İş adamı olarak şampiyon çocuğumuzu bir nebze olsun mutlu etmek ve motivasyonunu devam ettirmek adına onları ödüllendirmek istediklerini aktaran Bingöl, "Çocuklarımızın başarısında emeği geçen başta okul idaresi, öğretmen ve velilere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İş adamı Nejat Ergin de Sultan Alparslan'ın diyarı Muş'ta yetenekli öğrencilerin çıkmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.