Muş

Muşta altyapı çalışmaları

17:33 13 Ekim 2017
Muşta altyapı çalışmaları

Muş Belediyesinin içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesi için başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık 15 noktada çalışma yürüten ekiplerin şehrin en büyük sorununu tamamen ortadan kaldırmak için çaba sarf ettiğini belirtti.

Başkan Feyat Asya, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Altyapı projesi kapsamında bu yıl başlattığımız çalışmalar aralıksız devam ediyor. Şu an itibariyle kentin birçok bölgesinde kazı ve döşeme çalışmaları yapılıyor. Özellikle İstasyon Caddesi'ndeki çalışmaları çok önemsiyoruz ve titizlikle takip ediyoruz. Vatandaşların yoğunlukta olduğu caddenin kazı ve döşeme çalışmalarının bir an önce tamamlanması için çok sayıda ekibi buraya yönlendirdik.

Herhangi bir sorun yaşanmadan kazı çalışmalarının tamamlandığı bölgeleri geçici asfaltla kaplamak için hazırlık yapıyoruz. Altyapı projesinin başlattığımız ilk günden beri kamuoyunu bilgilendirmeye yönelik yaptığımız her açıklamada halkımızdan destek istediğimizi belirtiyoruz. Çok büyük bir proje yürütüyoruz ve haliyle vatandaşlarımızın da bunu bilerek anlayış göstermesini bekliyoruz. Dolayısıyla halkımızın desteğine, sabrına ve metanetine ihtiyaç duyduğumuzu yineliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.