Muş

Muş'ta yol yapım çalışması

15:32 16 Ekim 2017
Muş'ta yol yapım çalışması

Muş'ta altyapı projesi kapsamında kazı yapılan İstasyon Caddesi'nin sol şeridi geçici olarak asfaltlandı.

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, altyapı projesi kapsamında bu yıl başlattıkları çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Şu an itibarıyla kentin birçok bölgesinde kazı ve döşeme çalışması yapıldığını ifade eden Asya, şöyle konuştu:

"Özellikle İstasyon Caddesi'ndeki çalışmaları çok önemsiyoruz ve titizlikle takip ediyoruz. Vatandaşların yoğunlukta olduğu caddenin kazı ve döşeme çalışmalarının bir an önce tamamlanması için birçok ekibi buraya yönlendirdik. Herhangi bir sorun yaşanmadan kazı çalışmalarının tamamlandığı bölgeleri geçici asfaltla kaplayarak vatandaşlarımızın mağdur olmamasını sağlıyoruz."

İstasyon Caddesi'nde altyapı projesinin en sıkıntılı şekilde ilerlediği yerlerin başında geldiğini belirten Asya, caddenin araç ve vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanıldığını ve bu nedenle bazı aksaklıkların yaşandığını dile getirdi.

Başkan Asya, "Caddenin sol şeridindeki çalışmalar da tamamlandı. Ekipler, ara yolların bağlantılarını yaptı. Caddenin üstyapısı için hazırladığımız projeyi bu yıl uygulayamıyoruz. Çünkü kazı ve döşeme çalışmalarından dolayı yolun sıkışmasının tamamen sağlanması lazım. Aksi takdirde yapılacak çalışmanın herhangi bir anlamı olmaz. Kalıcı bir eser ortaya çıkarmak için buna katlanmamız lazım. İlkbaharda bir bütün olarak caddeyi yenileyeceğiz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.