Muş

Muş'ta KOSGEB bilgilendirme toplantısı yapıldı

17:35 16 Ocak 2018
Muş'ta KOSGEB bilgilendirme toplantısı yapıldı

Muş'ta, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) İl Müdürlüğünce üyelerine yönelik "KOBİ Gelişim Destek Programı" hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

MTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda katılımcılara bilgi veren KOSGEB İl Müdürü Kenan Mergen, KOBİ tekno yatırımın, geleceğe yatırım olduğunu söyledi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından uygulanan Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı Yönetmeliğinin Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındığını hatırlatan Mergen, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin her noktasında hizmet ve destek vermekte olan KOSGEB tarafından bu desteğin KOBİ'lere verilmesi ve büyük işletmelere de bakanlık tarafından verilmeye devam edilmesi planlanmaktadır. Öncelikli teknoloji alanlarında yer alan Ar-Ge ve yenilik faaliyetleri sonucu ortaya çıkan yeni ürün-ürünleri ticarileştirmek, ülke ekonomisine katma değer oluşturmak, uluslararası pazarlarda yer alarak teknolojik ürün ihracatını artırmak için işletmelerin yapacakları teknolojik ürün yatırımlarının desteklenmesidir."

Toplantı, yapılan sunum ve bilgilendirme konuşmasının ardından sona erdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.