Muş

Muş Valisi Yıldırım, Bulanık'ta

09:47 01 Haziran 2018
Muş Valisi Yıldırım, Bulanık'ta

Muş Valisi Aziz Yıldırım, Bulanık ilçesinde köy ziyaretlerinde bulundu.

Vali Yıldırım ve beraberindeki heyet, ilk olarak Bulanık ilçesine bağlı Değirmensuyu köyünü ziyaret ederek, köylülerle bir araya geldi.

Yıldırım ve beraberindekiler, daha sonra ilçeye bağlı Kurganlı, Şatırlar ve Sarıpınar beldesini ziyaret ederek, köy sakinleriyle bir araya geldi, istek ve taleplerini dinledi.

Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan ve AK Parti İlçe Başkan Vekili Sait Taşdemir, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kurum amirlerinin de eşlik ettiği ziyarette, vatandaşlar Yıldırım'a sorunlarını aktardı.

Yıldırım, köylerde yapılan ve yapılacak projeler hakkında değerlendirmelerde bulunmak üzere köyleri gezdiğini ifade etti.

"Biz devlet olarak her zaman yanınızdayız. Yeter ki birliğimiz, dirliğimiz bir olsun." diyen Yıldırım, şöyle konuştu:

"Devletimizin asıl amacı insanı yaşatmaktır. İnsanımızın asıl göreviyse devleti yaşatmak ve birlikte ayakta durmaktır. Artık terör ile anılmanın önüne geçmeliyiz. Terörü içinizden silin. Devletimiz dertlerinize çare arıyor. Biz de bu görevi üstlendik. Bu oruç ayında sizlerle olduk. Değerli Bulanıklılar, bizden hizmet talep etmeliler. Belediye Başkanvekilliği yapan değerli kaymakamımız bunu yerine getirmeye çalışıyor. Köylerimizde yollar yapılıyor. Bugün ayağınıza kadar bütün kurum müdürlerini getirdim. Ne sıkıntınız varsa söyleyin, devlet her zaman yanınızdadır."

Ziyaretinde Vali Yıldırım'a İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, VEDAŞ Yatırım İl Müdürü Mesut Baskın, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ve İl Sağlık Müdürü Dr. Serdal Türkoğlu da eşlik etti.

Köy ziyaretlerinin ardından Vali Yıldırım, Sarıpınar Belde Belediye Başkanı Deniz Ateş'in verdiği iftar programına katıldı.

Başkan Deniz, iftarlarına icabet eden Vali Yıldırım ve Bulanık Kaymakamı Hacı Arslan Uzan'a teşekkür etti.

Yıldırım, iftar programının ardından ilçeden ayrıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.