İşte Müslüm Gürses'in 'Veda' albümü

Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan efsane sanatçının 11 şarkıdan oluşan “Veda” albümü,15 Nisan'da satışı çıkıyor..

İşte Müslüm Gürses'in 'Veda' albümü
İşte Müslüm Gürses'in 'Veda' albümü
GİRİŞ 13.04.2013 12:51 GÜNCELLEME 13.04.2013 12:51

TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, Müslüm Gürses'in “Veda” adlı son albümünü müzikseverlerle buluşturuyor.  Müslüm Gürses hayranları, sanatçının son albümünü TTNET Müzik üzerinden ücretsiz olarak dinleyebildikleri gibi tek bir “tık” ile kolayca indirebilecekler.

Türkiye'nin en büyük dijital müzik platformu TTNET Müzik, geçtiğimiz 3 Mart 2013 tarihinde yaşamını yitiren, arabesk müziğin “baba” lakaplı efsane ismi Müslüm Gürses'in son albümü “Veda”yı müzikseverlerle buluşturuyor.

http://image.haber7.com/haber/haber7/archive/muslum_gurses_vedajpg_h621.jpg Tüm mecralardan önce ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te yayınlanan albümün kayıtları, sanatçı hastaneye yatmadan önce tamamlanmış.

Müslüm Gürses, 11 şarkıdan oluşan “Veda” adlı albümde halk ozanlarının unutulmaz eserlerini yorumluyor. Albümde; Mahzuni Şerif, Aşık Daimi, Yavuz Top, Mehmet Ali Metin, Selahattin Çelik ve Abdülkadir Algın gibi değerli isimlerin eserleri ile birlikte anonim eserler de yer alıyor.   

Müslüm Gürses'ten sevenlerine bir 'veda' niteliği taşıyan albüm, sanatçının klasik albümlerinin yanında farklı bir anlam taşıyarak arşivlerde yerini alacak. 12 Nisan'da ilk olarak TTNET Müzik ile dinleyicilerle buluşan albümün dijital platformlardaki satışları 15 Nisan'da başlayacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak