Monaco Tarkan için hazırlanıyor

Dünyaca ünlü yıldızları ağırlayan Monte Carlo Summer Festival'in kapanışını Tarkan yapacak.

Monaco Tarkan için hazırlanıyor
Monaco Tarkan için hazırlanıyor
GİRİŞ 19.08.2014 10:45 GÜNCELLEME 19.08.2014 10:45

Avrupa kraliyet ailesinden prens ve prenseslerin yanı sıra dünya jet-set'inin de izleyeceği konser için tüm hazırlıklar tamamlandı.
 

MANACO TARKAN'I BEKLİYOR

Fransız Rivierası'nın gözdesi Monaco'nun Monte Carlo şehrinde 40 yıldır düzenlenen, dünyaca ünlü yıldızların sahneye çıktığı "Monte Carlo Summer Festival", bu yıl ilk kez bir Türk sanatçıyı ağırlayacak. Tarkan, 22 Ağustos'ta festivalin kapanışını yapacak.

Konseri başta Monaco Prensi II. Albert olmak üzere Avrupa kraliyet aileleri, Ortadoğu'nun prens ve prensesleri, dünya jet sosyetesinin ünlü simaları ile Türk cemiyet ve iş dünyasından önemli isimler de izleyecek. Neslihan-Yalçın Sabancı, Revna Demirören, İdil Fırat, Siren Ertan-Gökhan Çarmıklı, Dilek Hanif, Berrin-Olgun Zorlu, Sema Basa ve Berrin Okçu da Tarkan'ı izlemek için o gece Monaco'da olacak.

BİLETLER TÜKENDİ

Tarkan'ın konserine bugüne kadar Elton John, Rihanna, Kylie Minogue, Julio Iglesias ve Celine Dion gibi dünyaca ünlü isimleri ağırlayan 850 kişilik Yıldızlar Salonu ev sahipliği yapacak.

Tarkan, 220 euro'dan satışa sunulan biletlerin günler öncesinden tükendiği konserde hem Türkçe hem de İngilizce şarkılar seslendirecek. Monaco Prensi II. Albert'in sahibi olduğu Monte Carlo La Société des Bains de Mer (SBM) şirketi tarafından düzenlenen Monte Carlo Summer Festival'in 7 Temmuz'da gerçekleşen açılışını dünyaca ünlü Amerikalı sanatçı Lana Del Rey yapmıştı.

MONTE CARLO'YA İKİNCİ GİDİŞİ

40 yıldır aralıksız düzenlenen festivalin kapanış konserini verecek olan Tarkan, Monte Carlo'ya 30 kişilik ekibiyle gidecek. Tarkan, 1999 yılında da Monte Carlo'da düzenlenen Dünya Müzik Ödülleri'nde ödül almak üzere sahneye çıkmıştı. "Şımarık" albümüyle 'en çok satan Ortadoğulu şarkıcı' seçilen Tarkan, seslendirdiği şarkının sonunda ayakta alkışlanmıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi