André Rieu tekrar Türkiye'ye geliyor

André Rieu geçen yıl Türkiye'de verdiği konserin ardından gelen yoğun istek üzerine tekrar İstanbullularla buluşacak.

André Rieu tekrar Türkiye'ye geliyor
André Rieu tekrar Türkiye'ye geliyor
GİRİŞ 17.11.2014 13:31 GÜNCELLEME 17.11.2014 13:32

İkinci kez Türkiye'ye gelecek olan ve yüzyılın en büyük müzisyenlerinden biri olarak kabul edilen André Rieu, 27 Kasım 2014'te Sinan Erdem Spor Salonu'nda ve 29 Kasım 2014'te Ülker Sports Arena'da vereceği iki özel konser ile 70. yılını kutlayan Yapı Kredi ana sponsorluğunda sahne alacak.
 

"Good Music In Town" konserleri kapsamında MAP, Piu Music ve CEO Event işbirliğiyle Türkiye'ye 2. kez gelen André Rieu'ya aynı zamanda kurucusu olduğu, dünyanın en ünlü orkestralarından Johann Strauss Orkestrası eşlik edecek.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

André Rieu'nun vereceği muhteşem konser için hazırlıklar yapılmaya başlandı. Bu dev konser için kullanılacak özel ekipman, 12 TIR ile Türkiye'ye geliyor. Sahne ve şovların hazırlığı için 180 kişilik profesyonel bir kadro çalışacak. En yeni repertuar ve sürprizler için geri sayım başladı.

Bu yıl tamamen yepyeni bir program yapacak sanatçı, yeni konserleri ile ilgili verdiği bilgide "Bu yıl Platin Tenorların 10. yıldönümünü kutlayacağız ve bu yüzden konserin büyük bir bölümünü buna ayıracağız. En gözde valslerimi seçtim; bakalım hepiniz ne kadar güzel dans edebileceksiniz. Ayrıca, opera, operet, müzikal ve filmlerden dünyaca ünlü melodileri sunma fırsatı elde edeceğiz. Birçok sürprizi içinde barındıran ve birçok uluslararası misafirimizin de katılımıyla çok renkli bir potpuri olacak. Solistlerimiz Brezilya, Şili, Arjantin, Ukrayna, Rusya, Almanya, Macaristan ve Tanzanya'dan bizlere katılacaklar. Büyük bir ihtimalle 'Venedik'te Aşk' adlı yeni albümümden bazı güzel ve popüler İtalyan şarkılarını çalacağız. Türkçe parçalarımız da seyircilere sürpriz olacak" dedi.

''SİZİ ÇOK ŞAŞIRTACAĞIM''

Kasım ayında iki konser için tekrar ülkemize gelecek sanatçı, "Türkiye'ye tekrar geleceğim için çok mutluyum. Umarım bu yıl İstanbul'u daha iyi tanıma imkanım olur. İstanbul bugüne kadar konser verdiğimiz gerçek anlamda en güzel şehirlerden bir tanesidir. Siz de göreceksiniz ki, benim konserlerim, insanların tecrübe ettiği gibi son derece ciddi ve resmi konserlerden çok farklıdır. Sizi şaşırtmak ve iki gece boyunca bizlerle dans etmek ve şarkı söylemek için konserime davet etmek istiyorum. Yakında görüşmek üzere" dedi.

BİLETLER HIZLA TÜKENİYOR

André Rieu'nun Biletix'te satışı yapılan biletleri hızla tükeniyor. Sanatçının muhteşem şovlarla renklendirdiği ve yapacağı sürprizleri merakla beklenen konsere sanatseverlerden ilgi büyük. 29 Kasım 2014'te Ülker Sports Arena'daki konserin VIP, 2. ve 3. kategori biletleri satışa açılışından kısa bir süre sonra tükendi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço