Maher Zain, fuar katılımcılarını mest etti

Dünya ekonomisine yön veren işadamlarını bir araya getiren MÜSİAD Uluslararası Fuarı, dünyada büyük ün kazanan bir sanatçıyı da ağırladı.

Maher Zain, fuar katılımcılarını mest etti
Maher Zain, fuar katılımcılarını mest etti
GİRİŞ 27.11.2014 11:45 GÜNCELLEME 27.11.2014 11:45

Müslüman ülkelerde çok sevilen ve albümleri büyük satış rakamları yakalayan şarkıcı Maher Zain fuarın ilk gününde verdiği konserle fuara renk kattı.

Maher Zain, konserinde İngilizce, Arapça ve Türkçe şarkıları seslendirdi. Maher Zain 6 farklı dilde seslendirdiği şarkılarıyla ve mükemmele yakın Türkçesiyle söylediği 7 şarkısıyla dinleyenleri kendine hayran bıraktı.

İstanbul’da iki yılda bir Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen 15’inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nda Maher Zain fırtınası esti. Müslüman dünyasında büyük bir üne kavuşan Lübnan asıllı İsveçli R&B şarkıcısı Maher Zain sahne aldı.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Maher Zain’e konser sonrasında hediye takdim etti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da kendisini dinlemeyi çok istediği yönündeki mesajını sahneden iletti. Maher Zain hediye için ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözleri için teşekkür etti

İstanbul konserinde Maher Zain Türkiye Fan Kulübü üyeleri de yer alırken, MÜSİAD Fuarı ziyaretçileri ilk günün akşamı keyifli bir zaman geçirdi. Maher Zain konserinde İngilizce, Arapça ve Türkçe şarkılarını seslendirdi.

7 Türkçe şarkısı var

İlk albümü 2009 yılında Thank You Allah (Teşekkürler Allah) ismiyle piyasaya süren Maher Zain, kısa sürede uluslararası çapta bir başarı elde ederek 2012 yılında ise ikinci albümünü Forgive Me (Beni Bağışla) ismiyle çıkardı. Bu iki albümde toplam 7 Türkçe şarkı söyleyen Maher Zain mükemmele yakın Türkçesiyle dinleyenleri kendine hayran bırakıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu