Domingo konseri için geri sayım başladı

Yüzyılın en büyük tenorlarından Plácido Domingo konseri için geri sayım başladı.

Domingo konseri için geri sayım başladı
Domingo konseri için geri sayım başladı
GİRİŞ 07.01.2015 10:55 GÜNCELLEME 07.01.2015 11:55

Yüzyılın en büyük tenorlarından Plácido Domingo, IEG Live, Pozitif Live ve Piu Müzik işbirliği ile Garanti Bankası ana sponsorluğunda İstanbul’a geliyor.

65 kişilik Filarmonia İstanbul Orkestrası’nın eşlik edeceği Plácido Domingo konserinin biletleri, Garanti kredi kartı sahiplerine %20 indirim fırsatıyla biletix’ten alınabiliyor.

Yarım yüzyılı aşkın aktif sanat hayatıyla "operanın kralı" unvanını koruyan İspanyol tenor Plácido Domingo, Garanti Bankası ana sponsorluğu ile 19 Ocak 2015 Pazartesi akşamı Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek konserde zengin repertuvarını İstanbullu müzikseverler için söyleyecek. Heyecanla beklenen efsane; opera, operet, İspanyol müzikli oyunu zarzuela ve çeşitli Broadway eserlerinden aryaların yanı sıra “Bésame Mucho” ve “Granada” gibi repertuvarının sevilen parçalarını seslendirecek. Hazırlıkları aylar öncesinden başlayan konser için ünlü tenora, 65 kişilik Filarmonia İstanbul Orkestrası eşlik edecek.

Dünyanın en önemli sahnelerinde, 140'tan fazla rolde 3.600'ü aşkın performans gerçekleştiren ve 500'ün üstünde konser yöneten Plácido Domingo’nun 9 Grammy ödülü ve çoğu tam opera kayıtlarından oluşan 100’ü aşkın albümde imzası buluyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!