Kayahan'dan hayranlarını ağlatan sözler

Kanser tedavisi gören Kayahan, sevenleriyle helalleşti. ‘Hayal ettiğiniz kadar yaşarsınız' şeklindeki sözleri hayranlarını ağlattı.

Kayahan'dan hayranlarını ağlatan sözler
Kayahan'dan hayranlarını ağlatan sözler
GİRİŞ 16.02.2015 05:55 GÜNCELLEME 16.02.2015 07:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kayahan, Beşiktaş Belediyesi tarafından organize edilen ‘Sevgililer Günü' konserinde Nilüfer'le aynı sahneyi paylaştı.

Yaklaşık 15 bin kişinin toplandığı Barbaros Bulvarı'ndaki sahneye çıkan Nilüfer'in ardından İpek Açar çıktı. Acar, ustanın hasta yatağında yazdığı son şarkı olan 'Sevgiliye' isimli parçayı seslendirdi. Daha sonra "Seninle Her şeye Varım Ben" adlı şarkıyı yorumlarken Kayahan, sahneye kızları Beste ve Aslı Açar ile Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın kollarında çıktı.

Sahnede kaldığı süre zarfında hayranlarıyla dertleşen sanatçının ‘Benden size hakkım helal, sizde hakkınızı helal edin. Yakında daha rahat kalkacağım günler olacak. Hayal ettiğiniz kadar yaşarsınız.' şeklindeki sözleri konser alanını hüzne boğdu.

Bu duygusal anlara Nilüfer'de sahneye çıkarak tanıklık etti. Telif hakları yüzünden 14 yıldır küs olan ikili uzun süre birbirine sarılı kaldı. Kayahan, ‘Barıştık ama her an ne olacağı belli olmaz" diyerek Nilüfer'e takıldı.

YORUMLAR 2
  • Tarık 9 yıl önce Şikayet Et
    Ölüm herkese bu kadar yakın, ama ben dahil kimse kendisine ölümü yakıştıramıyor. Kayahan hastalık vesilesiyle öleceğine kanaat etmiş, helalleşiyor ama vedalaşma şekli maalesef çok kötü. Son günlerinde olsun kendini ahirete ibadete adasan ebedi hayatın için çok daha iyi bir yatırım yapmış olursun. Hastalığında böylece keffaretüz zünub hükmüne geçer. Allah hepimize hayırlı imanlı ömür nasip etsin.
    Cevapla
  • Musa 9 yıl önce Şikayet Et
    Kayahan Usta bayağı rahatsız görünüyor.Allah yardımcısı olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız