Hacıpaşalıoğlu: Türkiye adına yarışmak isterdim

Eurovision Şarkı Yarışması’nda San Marino’yu temsil edecek olan Serhat Hacıpaşalıoğlu, yapılan eleştiriler hakkında ilk kez konuştu.

Hacıpaşalıoğlu: Türkiye adına yarışmak isterdim
Hacıpaşalıoğlu: Türkiye adına yarışmak isterdim
GİRİŞ 21.01.2016 06:44 GÜNCELLEME 21.01.2016 07:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bu yıl İsveç’in başkenti Stockholm’de 61’incisi düzenlenecek olan Eurovision Şarkı Yarışması’nda San Marino’yu temsil edecek olan Serhat Hacıpaşalıoğlu dün Feriye Sarayı’nda basın mensuplarının karşısına geçti. 10-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan yarı final elemelerinde sahne alacak Hacıpaşalıoğlu, başka ülke için yarışacak olmasından ötürü yapılan eleştiriler hakkında ilk kez konuştu. San Marino’nun kendisini Türk olduğu için değil başarılı olduğu için seçtiğini belirten sanatçı, “Onlardan bana teklif geldiğinde yazıyı TRT Genel Müdürlüğü’ne bildirdik. Eğer katılacaksak bizi de değerlendirin dedik ama cevap gelmedi, sonra katılmayacağımızı öğrendik” dedi.

"DERECE ALIRSAM TÜRKLER DE SEVİNİR"

Başka ülke adına yarışmaya katılmanın büyük bir sorumluluk olduğunun altını çizen sanatçı, “Ortada ciddi bir meydan okuma var ama ülkemin sorumluluğunu da taşıyacağım” dedi. “Türkiye’de Eurovison’daki başarısızlıkların faturası sanatçıya kesiliyor” diyen Hacıpaşalıoğlu, “Ülkem adına yarışmak isterdim. Türkiye’yi temsil etmek benim için onur olurdu ama kısmet böyleymiş. 14 Mayıs’ta iyi bir derece alırsam Türkler de sevinir” dedi. Eurovision’da seslendireceği şarkının uluslararası bir ekip tarafından dört dilde hazırlandığını belirten sanatçı, şarkıyı mart ayında görücüye çıkaracağını söyledi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 1
  • sevgi 8 yıl önce Şikayet Et
    Başka bir ülkeden bir türk olarak dereceye girerse bu Türkiye için onur ve gurur olur.Başarılar inşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı