En İyi Şiir Edebiyat Programı ödülü Radyo 7'ye

"4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri" töreninde, "Yılın En İyi Şiir Edebiyat Programı" ödülü Radyo 7'den Talha Bora Öge'ye layık görüldü.

GİRİŞ 12.02.2016 11:54 GÜNCELLEME 12.02.2016 14:32

Fatih Belediyesi tarafından dördüncü kez düzenlenen ve üçü özel olmak üzere 21 farklı dalda verilen Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri sahiplerini buldu. Yılın En İyi Şiir Edebiyat Programı Ödülü Radyo 7'den Talha Bora Öge'ye verildi...

Zorlu Center Sanat Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine Radyo 7'nin başarılı programcısı Talha Bora Öge damgasını vurdu. Türkiye’nin pek çok ilinde gerçekleştirdiği etkinliklerle salonlara sığmayan Gölge, Yılın En İyi Şiir Edebiyat ödülüne layık görüldü. Talha Bora Öge bu ödülü üst üste ikinci kez kazanırken, başta Radyo 7 ailesine, dinleyicilerine, Sihirli Mikrofon yetkililerine ve eşine teşekkürlerini ve sevgilerini sundu.

- Ödül kazananlar

19 dalda ödülün verildiği etkinlikte, "Yılın En İyi Ulusal Radyosu" Power Türk, "Yılın En İyi Yerel Radyosu" TRT İstanbul Kent Radyo, "Yılın En İyi Pop Müzik Radyosu" Kral Pop, "Yılın En İyi Yabancı Müzik Radyosu" Number 1 FM, "Yılın En İyi Slow Müzik Radyosu" Slow Türk, "Yılın En İyi Halk Müziği Radyosu" Medya FM, "Yılın En İyi Üniversite Radyosu" Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Radyosu, "Yılın En İyi Arabesk Radyosu" Ankara Aşk FM, "Yılın En İyi Talk (Konuşan) Radyosu" Alem FM oldu.

Haber Radyo "Yılın En İyi Haber Radyosu", Radyo Spor "Yılın En İyi Spor Radyosu", Moral FM "Yılın En İyi Tematik Radyosu", Karnaval.com "Yılın En İyi Dijital Radyo Portalı", İstanbul Ajansı da "Yılın En İyi İnternet Radyosu" ödülüne layık görüldü.

"Yılın En İyi Şiir Edebiyat Programı" ödülü Radyo 7'den Talga Bora Öge'ye

"Yılın En İyi Radyo Show Programı" ödülü Cem Arslan'ın "Gazoz Ağacı" programına, "Yılın En İyi Radyo Programı" ödülü Metro FM'den Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir'in "Aragaz" programına verildi. "Yılın En İyi Radyo Konuk Programı" ödülü Yasemin Şefik'e, "Yılın En İyi Şiir Edebiyat Programı" ödülü Radyo 7'den Talga Bora Öge'ye, "Yılın En İyi Yerel Radyo Programı" ödülü ise Radyo 2000'den Baydamar Ersin'e takdim edildi.

Kategori dışında değerlendirilen "Gelecek Vadeden Radyo Programcısı Ödülü"nü Uğur Bozdağ ile Doğancan Özadlı kazandı.

Gülben Ergen, Hayko Cepkin, Ayşe Hatun Önal, Cem Belevi, Gökhan Türkmen, Halil Sezai, Kolpa, Mustafa Ceceli ve Emre Kaya gibi ünlü isimlerin ödülleri takdim ettiği gecede, Enbe Orkestrası, Ferhat Göçer, İrem Derici, Zara, Kubat, Ozan Doğulu ve Grup 27 sevilen şarkıları yorumladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak