Ümit Besen'den '15 Temmuz Demokrasi Marşı' - Ümit Besen '15 Temmuz' marşıyla coşturdu

Ümit Besen'den darbeye karşı halkın destansı mücadelesine itafen '15 Temmuz Demokrasi Marşı' geldi. Ülkemiz adına bir milat olan ve yüzyıllar boyunca tarih sayfalarından silinmeyecek 15 Temmuz darbe kalkışması ve halkın bu anti demokratik terörist yapıya karşı destansı duruşu, hiç kuşkusuz yürekten mücadelesi sonucu defedildi. Ardından milli ruha sahip sanatçı, sporcu kısaca toplumun her kesiminden insanlarımız meydanlara inip demokrasiyi yüceltti. Öte yandan müzik dünyasından bazı sanatçılarımız bu destansı mücadele için ezgiler, besteler ve marşlar yazdı. Bunlardan bir tanesi de sevilen sanatçı Ümit Besen'in, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine yönelik "15 Temmuz Demokrasi Marşı" çok büyük ilgi gördü. İşte Ümit Besen'in 15 Temmuz Demokrasi Marşı ve Ümit Besen'in 15 Temmuz Demokrasi Marşı ile ilgili tüm ayrıntılar haber7.com'da..

GİRİŞ 06.08.2016 13:50 GÜNCELLEME 06.08.2016 14:09

Ümit Besen'den darbeye karşı halkın destansı mücadelesine itafen '15 Temmuz Demokrasi Marşı' geldi.

Ülkemiz adına bir milat olan ve yüzyıllar boyunca tarih sayfalarından silinmeyecek 15 Temmuz darbe kalkışması ve halkın bu anti demokratik terörist yapıya karşı destansı duruşu, hiç kuşkusuz yürekten mücadelesi sonucu defedildi. Ardından milli ruha sahip sanatçı, sporcu kısaca toplumun her kesiminden insanlarımız meydanlara inip demokrasiyi yüceltti. Öte yandan müzik dünyasından bazı sanatçılarımız bu destansı mücadele için ezgiler, besteler ve marşlar yazdı. Bunlardan bir tanesi de sevilen sanatçı Ümit Besen'in, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine yönelik "15 Temmuz Demokrasi Marşı" çok büyük ilgi gördü. İşte Ümit Besen'in 15 Temmuz Demokrasi Marşı ve Ümit Besen'in 15 Temmuz Demokrasi Marşı ile ilgili tüm ayrıntılar haber7.com'da..

ÜMİT BESEN'DEN DUYGULANDIRAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ MARŞI

Arabesk müzik sanatçısı Ümit Besen, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepkisini, "15 Temmuz Demokrasi Bayramı Marşı" isimli yeni eseriyle ortaya koydu.Ümit Besen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, darbe girişiminin başarısız olmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Allah'ım bir daha böyle ihanetlerden, kalkışmalardan ve terör saldırılarından bizleri korusun. Unutamayacağımız, kabus gibi bir gecenin ardından Sayın Cumhurbaşkanımızın Marmaris'teki suikast girişiminden sağ salim kurtulup havalimanından millete seslenişi, kararlılığı ve dik duruşu halkımıza öyle bir güç verdi ki gerçekten o gece tarih yazdık." diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi