Üniversite öğrencileri Çağatay Akman dedi

“Gece Gölgenin Rahatına Bak” adlı şarkısı ile internette dinlenme rekorları kıran Çağatay Akman, üniversite öğrencilerinin de en beğendiği sanatçılar arasında yer alıyor.

Üniversite öğrencileri Çağatay Akman dedi
Üniversite öğrencileri Çağatay Akman dedi
GİRİŞ 28.03.2017 05:05 GÜNCELLEME 28.03.2017 12:10

 İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileri Akman’ın “Gece Gölgenin Rahatına Bak” şarkısını “En iyi çıkış yapan şarkı” olarak seçti.

İstanbul Aydın Üniversitesi’nin düzenlediği 13. Geleneksel İletişim Ödülleri için yapılan 41 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen ankette, “Gece Gölgenin Rahatına Bak” en iyi çıkış yapan şarkı seçildi.

Üniversite öğrencilerinin oyları ile rakiplerine büyük fark atarak en iyi çıkış yapan şarkı seçilen parçanın yapımcılığını 2645 İstanbul Müzik’in gerçekleştirdi.

İstanbul Aydın Üniversitesi’nin düzenlediği 13. Geleneksel İletişim Ödülleri’nde üniversitelilerin oyları ile seçilmekten büyük gurur duyduğunu belirten Çağatay Akman, “Yaptığımız bu çalışmanın milyonlara ulaşması ve gerçekten de çok sevilmesi beni çok mutlu etmişti. İzlenme ya da dinlenmesinin yanı sıra üniversiteli arkadaşlarımızın bu çalışmamızı böyle bir ödülde zirveye taşıması benim için çok anlamlı. İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerine ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...