Dünyaca ünlü isimden mest eden Türkiye açıklaması

Müzik dünyasında yakaladığı başarıyla adından sıkça söz ettiren Romanyalı şarkıcı İnna, özel açıklamalarda bulundu.

Dünyaca ünlü isimden mest eden Türkiye açıklaması
Dünyaca ünlü isimden mest eden Türkiye açıklaması
GİRİŞ 10.08.2017 11:04 GÜNCELLEME 10.08.2017 11:04
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Eurovision'a katılıp katılmayacağıyla ilgili konuşan İnna: 'İlk önce kendi ülkem için Eurovision'da olmak isterim. 2' inci kez olursa bu Türkiye için olur' dedi.

Müzik dünyasında yakaladığı başarıyla adından sıkça söz ettiren Romanyalı söz yazarı ve şarkıcı İnna yeni şarkısı Ruleta'nın tanıtımı için geldiği İstanbul'da İhlas Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu. Hot, More Than Friends, De ja vu, Gimme Gimme gibi bir çok şarkısıyla müzikseverlerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı, Türkiye'ye ve Türk insanına olan sevgisini dile getirdi. Ünlü şarkıcı ayrıca Eurovision'a katılıp katılmayacağıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Romanyalı şarkıcı, Eurovision'a katılırsa önce kendi ülkesini temsil etmek istediğini 2'inci kez katılma şansı olursa Türkiye'ye olan büyük sevgisinden dolayı bunu Türkiye için yapmak isteyeceğini açıkladı. Türk yemeklerini sevdiğini söyleyen İnna, hayranlarına Türkçe "Seni çok seviyorum" diye seslendi.
  
''2'İNCİ KEZ ÇIKABİLECEKSEM BU TÜRKİYE İÇİN OLUR''
 
Eurovision'a uluslararası platformlarda kendini göstermek isteyen şarkıcıların katılması gerektiğini ifade eden ve kendisinin katılıp katılmayacağıyla ilgili konuşan ünlü şarkıcı İnna: "İlk önce kendi ülkem için Eurovision'da olmak isterim. 2'inci kez olursa bu Türkiye için olur. Eurovision bence daha uluslararası olmak isteyenler için ben bunu yaptım zaten. Her sene Eurovision olduğunda ben farklı ülkede konser veriyorum. Türkiye, Meksika gibi çok çalışmak, kendini yarışmaya hazırlamak lazım. Programının 2 ayını bu süreç için ayırman lazım. Bunu şuan yapamam ilk olarak kendi ülkem için yapmak isterim çünkü ülkemle gurur duyuyorum. İkinci olarak Türkiye için tüm kalbimle yapmak isterim" dedi.
 
''ANNEM KENDİNE HAYRAN BIRAKIYOR BENİ TÜRKÇE KONUŞABİLİYOR''
 
Türkiye'yi ve Türk insanları çok sevdiğini ifade eden, şarkılarıyla dünya listelerinde üst sıralarda yer alan Romanyalı şarkıcı İnna: "Türk bayrağı oldukça güzel görünüyor, sade ama güçlü. Türk dizilerini izlemiyorum ama annem çoğunu biliyor ben onu bazen yanımda getirdiğimde kendine hayran bırakıyor beni Türkçe konuşabiliyor. Nereden biliyorsun diyorum " Dizilerden " diyor. Romanya'ya döndüğümde annemi saat 8 ve 10 arası rahatsız etmiyorum, dizi izliyor. Buraya her geldiğimde kendimi mükemmel hissediyorum Türk insanı oldukça özel, yardıma hazır. Türkiye'de görülecek çok güzel yerler var. Dünyadaki en güzel ülkelerden biri Türkiye, Avrupa'daki en güzel kentlerden biri de İstanbul. Ziyaret etmek istediğim  yerler var, arkadaşlarım Kapadokya'ya gitti" şeklinde konuştu.
 
''ŞARKIYI KAYDETTİĞİMİZDE HİT OLACAĞINDAN EMİNDİK''
 
Yeni şarkısı Ruleta'yı ekibiyle birlikte büyük emekler vererek ortaya çıkarttıklarını ve çok olumlu geri dönüşler aldığını dile getiren ünlü şarkıcı İnna: "Rulettayı yaklaşık 3 ayda yazdık. Şarkıyı kaydettiğimizde hit olacağından emindik. Şu anda Türkiye’de hala kendi yerinde değil, iyi ki Gimme Gimme bir numara oldu. Pink'e minnettarım. Rihanna, Beyonce, Kanye West, Jay Z'yi elbette seviyorum" ifadelerini kullandı

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • H.e 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin değer verdiğin insanı en iyi anlayan romanlardir Çünkü o da oradan çıkmıştır ve dünya lideri olmuştur berberi bile romandır senin rengin bellimi acaba bu kadar ırkçılık yeter
    Cevapla
  • Huzurlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizim şarkıcılarımızın suyu mu çıktı. Davut güloğlu gibi isimler bile daha değişik olur.
    Cevapla
  • komik 6 yıl önce Şikayet Et
    Ulan romanlarin hepsi unlu olsa ne olacak neresi unlu :)))
    Cevapla
  • Halil 6 yıl önce Şikayet Et
    Yav bu Kılıçdaroğlu Inna kadar olamadi :)
    Cevapla
  • Düşündürücü 6 yıl önce Şikayet Et
    İhlas haber ajansı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN kiralamaya ağır cezalar geliyor! Maliye geniş çaplı çalışma başlattı
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri