Dev konserin bilet fiyatları açıklandı

Ünlü İngiliz şarkıcı ve besteci Elton John, dünya turnesi kapsamında Türkiye'de 2 konser verecek. Ünlü şarkıcının vereceği konserlerin bilet fiyatları açıklandı.

Dev konserin bilet fiyatları açıklandı
Dev konserin bilet fiyatları açıklandı
GİRİŞ 21.04.2011 16:06 GÜNCELLEME 21.04.2011 16:06

Müziğe katkıları ve AIDS başta olmak üzere birçok toplumsal konuda bilinç ve yardım projeleriyle gösterdiği çabalar için 1998 yılında Kraliçe Elizabeth'ten ''Sir'' unvanı alan sanatçı, İstanbul ve Ankara'daki konserlerinde hayranlarına muhteşem bir gece yaşatacak. Temmuz ayında gerçekleşecek konserler kapsamında sanatçı Ankara'da ilk kez sahneye çıkacak.

Konserlerin Ankara etabıyla ilgilenen Vokaliz Organizasyon sorumlusu İlker Ersil, sanatçının 10 yıl aradan sonra Türkiye'ye ilk kez geleceğini söyledi. Elton John'un daha önce 1993 yılında İstanbul'a, 2001'de ise Efes Antik Tiyatro'ya geldiğini anımsatan Ersil, sanatçının Bakü'den ayrılırken Türkiye'ye tekrar gelmek istediğini belirttiğini kaydetti.

Vokaliz Organizasyon olarak 3 yıldır Ankara'da, İstanbul boyutunda konser yapmak için uğraştıklarını anlatan Ersil, çeşitli sanatçılarla görüşmeler yaptıklarını ancak Ankara'nın daha önce bu seviyede dünyaca ünlü popüler bir sanatçıyı ağırlamadığı için tereddütler olduğunu söyledi.

45 KİŞİLİK EKİP, ÜÇ UÇAK

Sanatçıya yaptıkları Ankara konseri teklifinin kabul edildiğini belirten Ersil, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Türkiye'ye gelmişken İstanbul'da da bir konser ayarlayıp ayarlayamayacağımızı sordular. Biz de GNL Entertainment ve MAP İletişim ile temasa geçip onların İstanbul'da bu konsere ev sahipliği yapmalarını sağladık. Sanatçı 45 kişilik bir ekip ve 3 uçakla seyahat edecek. Elton John özel uçağıyla gelirken ekibi ve orkestrası bir uçak, teknik ekipman ise üçüncü uçakla gelecek.

Dünya turnesi kapsamında Türkiye'ye gelecek olan 'Sir' unvanlı sanatçı 5 Temmuz'da İstanbul'da ve 6 Temmuz'da Ankara'da konser verecek. İstanbul'a geliş tarihi henüz belli değil. Ankara Arena'daki konseri mekan kapasitesi nedeniyle sadece 8 bin 500 kişi tarafından izlenebilecek.''

İşte bugün açıklanan bilet fiyatları:

İstanbul
                      
Club House – 565TL         
Kategori 1 – Oturmalı: 415TL      
Kategori 2 – Oturmalı: 365TL        
VIP ayakta – 315TL                   
Ayakta – 140TL                     

Ankara   

Platinum (Sahne Önü) - 500 TL
Gold (Tribün) - 350 TL
1.Kategori - 200 TL
2.Kategori - 150 TL
3.Kategori - 100 tl
Ayakta-Tam 75 TL/Öğrenci 50 TL

 

HABERTÜRK

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat