Emre Altuğ ve Manga Çayırova'yı sallayacak

Kocaeli Çayırova Belediyesi'nin düzenlediği "10. Geleneksel Fatih Şenlikleri"nde dün Baha sahne alırken, bugün Emre Altuğ, yarın ise Manga sevenleriyle buluşacak.

Emre Altuğ ve Manga Çayırova'yı sallayacak
Emre Altuğ ve Manga Çayırova'yı sallayacak
GİRİŞ 23.06.2012 13:49 GÜNCELLEME 23.06.2012 13:49

Kocaeli Çayırova Belediyesi'nin bu yıl onuncusunu düzenlediği "Çayırova Fatih Caddesi Şenlikleri" coşkuyla devam ediyor. Geçen yıla göre katılım sayısının ikiye katlanıp 100 bine ulaştığı festival, 22 Haziran 2012'de Baha ile başlarken, 23 Haziran'da Emre Altuğ, 24 Haziran'da ise Manga ile devam edecek.

Cadde'yi dolduran bölge halkı, birinci gün sahne alan ünlü sanatçı Baha ile duygusal anlar yaşarken, ikinci gün Emre Altuğ, üçüncü gün ise Manga ile coşacak. Ünlü sanatçıların dışında, yerel sanatçıların da yer aldığı festival, ilk gün Çocuk Mehteran Takımı'nın yürüyüşüyle başladı. Çeşitli sürprizlerle de dolu dolu geçen şenlikte, izleyenlere keyifli anlar yaşatılıyor.
Sanatçı Baha, kalabalıktan memnun olduğunu dile getirirken, şarkılarına eşlik eden Çayırovalılara da sık sık geleceğinin sözünü verdi. Baha konser sırasında engelli vatandaşları da sahneye davet ederek onlarla karşılıklı oyunlar oynadı... Baha'nın engellilere verdiği moral karşısında alanı dolduran binlerce vatandaş alkışlarla sanatçıya teşekkür etti...

BAŞKAN AKBAŞ, "GELENEĞİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ"

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, festival geleneğini bozmayacaklarını söyleyerek, "Çayırovalılar için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacaktır. Halkımızın sorunlarını çözerken aynı zamanda kültürümüzü, geleneğimizi de unutmadan devam ettireceğiz. Seneye başka sürpriz sanatçılarla da caddemizi dolduracağız." şeklinde konuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!