Levent Üzümcü'den peygambere hakaret mi?

Oyuncu Levent Üzümcü'nün gece yarısı attığı tweet birçok takipçisi tarafından Hz. Peygamber'e hakaret olarak algılandı.

Levent Üzümcü'den peygambere hakaret mi?
Levent Üzümcü'den peygambere hakaret mi?
GİRİŞ 30.07.2013 12:21 GÜNCELLEME 30.07.2013 20:04
Bu Habere 135 Yorum Yapılmış

 Üzümcü'nün "Aranda 1600 yıl fark olan bir adamla aynı zaman diliminde yaşamanın zorluğuna ilaç olur mu demokrasi?" yazılı tweeti ilk bakışta akla Hz. Muhammed'i getirse de dikkatli bakıldığında Peygamber'den önceki dönemi kastettiği görülüyor.



Burada iki sonuç ortaya çıkmakta. Ya Üzümcü Hz. Muhammed'in hangi dönemde yaşadığını bilmiyor, ya da gerçekten O'nu hedef almayıp ondan önceki Cahiliye Dönemi olarak adlandıralan, insanların putlara taptığı dönemi kastediyor.

YORUMLAR 135
  • Zafer DEPE 10 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin safı belli olsun. Ağızlarıyle Allâh'ın nurunu söndürmek istiyorlar. Oysa kâfirler hoşlanmasa da Allâh, nurunu tamamlayacaktır. SAFF - 8 Çok şükür Rabbime bu millet asıl kimliğine dönüyor bunun karşısında kafirler istemese de sonları helak olmaktır. Allah ile mücadele edenin sonu ne kötü sondur.
    Cevapla
  • Mustafa Ali Erdel 10 yıl önce Şikayet Et
    1600=?. 1400 diyeceğine 1600 mü dedi? Yoksa 1600 sene önce Türklerin Türkistan'dan çıkıp Batı'ya yöneldiği zamanı mı kastetti. İki tarafı da fecaat. Yani bir lafla hem dinimize hem milliyetimize hakaret etmeyi başarana çapulcu denir. Bu da benim çapulcu tarifim.
    Cevapla
  • hanif koray 10 yıl önce Şikayet Et
    adem as.a göre de şeytan çok geride yaşamış biri idi.. buna rağmen adem şeytanı değil, şeytan ademi, insanı beğenmemişti. insana düşman olmuş ve ben seninle yaşayamam demişti. adem şeytanla beraber yaşıyor da şeytan niye ademe tahammül edemiyor ki. bu nasıl bir düşmanlık allahım. bu nasıl kin. bu nasıl hakaret. 200 yıldır hakaret, küfür ediyorlar. sonra da özgürlük. sevmem, sana ne, insan hakkı, karışma... deyip duruyorlar. bu kinin dinmesi mümkün değil. çünkü onlar müslümanları değil, hırisityan-yahudi batıyı veli edinmişler.
    Cevapla
  • Hikmet Sarı 10 yıl önce Şikayet Et
    ..... "Aranda 1600 yıl fark olan bir adamla aynı zaman diliminde yaşamanın zorluğuna ilaç olur mu demokrasi?" Cevap: Olmaz, o zorluğa tek çare İslamı Kur'an'da emredildiği ve Peygamberimizin anlattığı gibi yani şeriat ile yaşamaktır.
    Cevapla
  • Erdal Koca 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamin sucu!!. Bu adamin sucu baskalarini kendinden kucuk gormesi, Buda ona ceza olarak yeter!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!