Alternatif tıpla sedef hastalığından kurtuldu

Bursa'nın Yıldırım İlçesi'nde yaşayan Mustafa Kara, vücudunu saran sedef hastalığından kurtulmanın yolunu, alternatif tıpta buldu.

Alternatif tıpla sedef hastalığından kurtuldu
Alternatif tıpla sedef hastalığından kurtuldu
GİRİŞ 12.08.2013 11:22 GÜNCELLEME 12.08.2013 11:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kara, diyet bal, çörekotu, kakule, cennet otu ile hazırlanan karışımran elde ettiği macun ile iki ay içinde tüm yaralardan kurtulduğunu iddia etti.

Yıldırım İlçesi'nde tekstilcilik yaparak geçimini sağlayan 49 yaşındaki Mustafa Kara, 29 yıldır çektiği sedef hastalığıyla alternatif tıp yöntemiyle mücadele etti. Kara, 1984 yılında vücudunda çıkan sedef yaraları nedeniyle iki yıl boyunca doktorlara başvurdu. Rahatsızlığı nedeniyle evliliği bir ara tehlikeye giren Kara, en sonunda köylerindeki yaşlıların kullandığı bitkisel tedavi yöntemini denedi. Diyet bal, çörekotu, kakule, cennet otunun bulunduğu karışımından elde ettiği bitkisel macunu iki ay boyunca kullanan Kara, yaralarından kurtulduktan sonra, alternatif tedavi yöntemini herkese duyurmaya başladı.

Belirli dozda kullanıldığında macunun vücuda bir zararı olmadığını söyleyen Kara, formülünü bu işin uzmanı profesörlere anlattığını açıkladı. Hormonlu gıdalardan ve mevsimi dışında üretilen meyve ve sebzelerden uzak durulması gerektiğine dikkat çeken Kara, "Formülü hazırlarken balın, çörek otunun ve kakulenin seçimi iyi olmalı. Bayat olmamalı. İki ay boyunca günde 4 defa bir tatlı kaşığı yenmesi yetiyor" dedi.

Macunu kullandıktan sonra karaciğerdeki toksinlerin idrar yolu ile atıldığını anlatan Mustafa Kara, "Artık bu hastalık beni kontrolüm altında. Bazen yediğim yemeklerden, stresten yeniden nüksediyor. Ama macunu kullandığımda vücudum kısa süre içersinde düzeliyor" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamdan ürün aldım ama bir işe yaramadı, inanıp almayıp, rica ediyorum. Kakule çörekotu ve bal karışımı yapıyor bunu dilerseniz kendinizde yapabilirsiniz. Ben 3 ay kadar kullandım bir işe yaradı.
    Cevapla
  • Sulyman 6 yıl önce Şikayet Et
    Ilacin tarifini verbilirmisinz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu