Bu da traktörden gelin aracı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde çiftçilikle uğraşan damat, traktörünü gelin arabası yaptı.

Bu da traktörden gelin aracı
Bu da traktörden gelin aracı
GİRİŞ 04.09.2013 16:38 GÜNCELLEME 04.09.2013 16:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Safiye-Şaban Hançer'in kızı Songül ile Döne-Zeynel Yıldırım'ın oğulları Murat'ın evlilik kararı almasıyla birlikte harekete geçen aileleri, 3 gün süren görkemli bir düğün töreni düzenledi.

Düğün töreni öncesi eşine gelin araçlarının traktör olması yönünde teklifte bulunan damat Murat Yıldırım, teklifine olumlu yanıt almasıyla traktörünü gelin arabası yaptı.

Düzenlenen düğün törenleri sonrası aile gelenekleri olan gelin konvoyunu traktörle düzenleyen Yıldırım ailesi, konvoyu izleyen ve takip eden akrabaları, yakınları ve yol üzerinden geçen sürücüler tarafından büyük alkış aldı.

Yeni evinin önüne traktörle gelen gelin-damat davul zurna eşliğinde halaylarla karşılandı. Traktörden alkışlarla inen gelinin duvağını açan damat, ailesi ve akrabalarıyla doyasıya eğlendi.

Fikrin kendisinden çıktığını ifade eden damat Yıldırım, “İlk etapta teklifim biraz garip karşılandı. Ama eşim daha sonra teklifimi kabul etti. Ben çiftçilikle geçimimi sağlıyorum. Bize de bu yakışır. Düğün törenimizde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Gelin Songül Yıldırım ise, “Eşimin traktörünü gelin arabası yapması ilginç geldi. İlkler hiçbir zaman unutulmaz. Ben de eşimin kararına saygı gösterdim” dedi.

Ardından gelin damat, yeni evlerine geçerek istirahate çekildi. Yeni çift kameralara el sallamayı da ihmal etmedi.

Tören, düğün yemeğinin misafirlere dağıtılmasıyla sona erdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • asrın zengin 10 yıl önce Şikayet Et
    o traktör dediğin. değeri 100 000tl den az değil zengin düğünü yani
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...