"İncirlik Üssü'nde UFO görüntülendi"

Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan, Adana'daki İncirlik Üssü'nün üzerinde ufo görüntülendiğini iddia etti.

"İncirlik Üssü'nde UFO görüntülendi"
"İncirlik Üssü'nde UFO görüntülendi"
GİRİŞ 06.11.2013 13:48 GÜNCELLEME 06.11.2013 14:53
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Akdoğan, geçen 23 Ekim'de çekilen 5 kare fotoğrafı incelediklerini bildirip, "İncirlik Üssü üzerinde fotoğrafları çekilen cismin kesinlikle ufo olduğu tespit edilmiştir" dedi.

Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'nin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre özel bir şirkette iş güvenliği sorumlusu olarak çalışan Rıza Tartakoğlu, geçen 23 Ekim'de Sarıçam Belediyesi hizmet binası inşaatında işçileri gözlemlerken, İncirlik Üssü ile Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyulu bağlantısı arasında gökyüzünde disk şeklinde, havada sessiz bir şekilde asılı duran bir cisim fark etti. Rıza Tartakoğlu, kameralı cep telefonu ile cismin 5 kare fotoğrafını çekti. Art arta çekilen fotoğraflar Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'ne ulaştırıldı. Merkez Başkanı Haktan Akdoğan, fotoğrafların incelenmesine ilişkin şunları söyledi:

"Kurumumuz tarafından, bu seri fotoğraflar üzerinde özel filtre analizi ve programlarla yapılan her türlü piksel, gölge, ışık, kontrast, negatif ve benzeri incelemede, değerlerin detaylı olarak incelenmesi ve analizleri sonucu, fotoğraflanan cismin kesinlikle montaj olmadığı tespit edilmiştir. Cismin kesinlikle Venüs, Çin feneri, kuş, leke, balon, fotomontaj, ışık yansıması, atmosferik fenomen veya yanılsama gibi açıklanabilir doğal fenomenler olmadığı belirlenmiştir. Ayrıca cismin karakteristik özelliği, formu, yapısı, manevrası, sessiz olması ve yerçekimini etkisiz kılan biçimde havada asılı durup, daha sonra hızla ortadan kaybolması hiçbir şekilde bilinen konvansiyonel araçlarla ve teknolojilerle uyuşmamaktadır. Kurumumuz tarafından, fotoğraflardaki cismin kesinlikle ufo olduğu tespit edilmiştir."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 43
  • Adrenalin 10 yıl önce Şikayet Et
    UFO DİYE BİRŞEY YOKTUR. olsaydı Kuran-i Kerim de muhakkak bahsedilirdi
    Cevapla
  • araştır 5 yıl önce Şikayet Et
    bahsedilmediğini nerden biliyorsun , dabbe uzaylı demek
    Cevapla
  • ahmet guven 10 yıl önce Şikayet Et
    incirlik üstü üzerinde olması ?. ne manidar dimi ? bu cisimlerin %90'ı abd tarafından gizli tutulan askeri araçlardır hitler zamanında almanlar ufo denemeleri yapmışlardı ve hala bu işi almanlar geliştirmektedir ...
    Cevapla
  • ferhatekici 10 yıl önce Şikayet Et
    YOUTUBE DA '' GELENLER '' VİDEOSUNU İZLEYİNİZ. zeitgeist belgeselini izleyiniz !!
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. ufonun ne tuaf ise abd yada israilogullarının üslerine yakın alanlarda görunmesi çok manidar .. ufonun varlığına inanmadım bu güne kadar .. çinler ufoya binme ihtiyacı duyuyorlarda biniyorlar ise bizleri teknolojik olarak geçiş görunuyor . ne hikmet ise abd üslerine yakın gezeleride bilği alışverişi yapıyorlar herhalde...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    salih1159?.....sen uçsuz bucaksız evrenin nasıl bir şey olduğunu biliyormusunki ufo (bilinmeyen cisimler) yok diyorsun?..... ...Ne yani uçsuz bucaksız kainat Dünya hariç boşmu yaratılmış?....ALLAH boş işleri sevmez?...kimbilir evrenin diğer yerlerinde nasıl alem var? nasıl bir oluşum var bunu bilemezsin?..Yani kaniat boş değildir?..sen oksijen soluyarak su içerek yaşıyorsun? kainatda senin yaşamayacağın havada yaşayan bizim göremediğimiz canlılar var? örnek kur-an cin var diyor sen cinleri görüyormusun? melekleri görüyormusun?.insan yarı kördür Bizim havada göremediğimiz o kadar oluşum varki onları görsek kimbilir nasıl dolaşırdık?...biraz .aklını çalıştır?..kainatın bizim göremediğimiz yerlerin dolu olduğunu anlarsın?.zaten Hz.peyganberimiz ? miraç ,a çıktığı zaman kainatın 7 kat..olduğunu ve başka alemlerden bahseder?..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız