Müftüden YGS öğrencilerine manevi destek

Çorlu Müftüsü Adem Gülmek, YGS'ye girecek öğrencilerle camiide buluştu, öğrencilere dua etti.

Müftüden YGS öğrencilerine manevi destek
Müftüden YGS öğrencilerine manevi destek
GİRİŞ 22.03.2014 16:08 GÜNCELLEME 22.03.2014 16:08

Çorlu Müftüsü Adem Gülmek, ''Değerli öğrenci evlatlarımız, bugünden sonra çalıştığımızı çalıştık, öğreneceğimizi öğrendik, donanımımızı geliştirdik ve belli bir noktaya kendimizi getirdik. Artık bugünden sonrası, tevekkül ile kendini ortaya koyacak'' dedi. Müftü Gülmek, yarın yapılacak olan YGS sınavı öncesi Tonguçlar Meydanında bulunan tarihi Fatih Camii'nde öğrencilerle bir araya geldi. Müftülük olarak gençlerin yanında olmak ve onlara dua etmek için biraraya geldiklerini ifade eden Gülmek, gençlere manevi destek olmak istediklerini vurguladı.

Artık geçlerin çalışmalarını tamamladığını üniversite sınavı için belli bir noktaya geldiğini anlatan Gülmek, konuşmasına şöyle devam etti: ''Değerli öğrenci evlatlarımız, bugünden sonra çalıştığımızı çalıştık, öğreneceğimizi öğrendik, donanımımızı geliştirdik ve belli bir noktaya kendimizi getirdik.

Artık bugünden sonrası, tevekkül ile kendini ortaya koyacak. Tevekkül, Allah'a dayanmak ve güvenmektir. 'Yarabbi, ben üzerime düşeni yaptım, derslerimi çalıştım, elimden geldiğince gayret gösterdim, bundan sonrasını sana havale ediyorum sana bırakıyorum. sen benim yardımcım ol, işlerimi kolaylaştır. Çünkü bütün işler senin elinde şekillenir' diye Allah'a dua edelim.''

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt