Karadenizli'nin saati de tersine işliyor

Trabzon'un Of ilçesinde oturan Alaattin Aydın Kırıkkale'de Karadenizliler Derneği tarafından yaptırılan saati alarak evine geldiğini ve duvara astığı saati görenlerin büyük şaşkınlık yaşadığını söyledi.

Karadenizli'nin saati de tersine işliyor
Karadenizli'nin saati de tersine işliyor
GİRİŞ 27.03.2014 11:12 GÜNCELLEME 27.03.2014 11:12

Saatin tersi istikametine döndüğünü görenlerin "Karadenizliler'e de ancak bu saat yakışır" dediklerini ifade eden Aydın, normal olarak çalışan saatlerin artık kendisine ters geldiğini belirtti. Alaattin Aydın, "Kardeşim Kırıklale'de imam olarak görev yapıyordu. Yanına gittiğim zaman bu saati görmüştüm. Dikkatimi çekti. 'Oradakilere nedir ?' diye sordum. Onlarda bana 'bu Karadeniz'lilere has bir saat' dediler. Bunun üzerine bende saati aldım. Bu saatin özelliği tersine işlemesi. Biz artık bu saate alıştık. Normal olan saatler artık bize ters gelmeye başladı. Normal saati anlamakta zorluk çekiyoruz, ters işleyen saate alıştığımızdan doğru olan saat bize ters gelmeye başladı. Evimize misafir gelenler saate baktıklarında şaşırıyorlar, bizde kendilerine mecburen durumu izah ediyoruz" dedi.

Eşi Hacer Aydın'da tersine işleyen saate alıştığını belirterek normal çalışan saati anlamakta zorluk çektiğini kaydetti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı