4 gündür aranıyordu yoğun bakımda çıktı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde iki haftadır haber alınamayan Finlandiya Fahri Konsolosu Dr. Sezgin Gökmen'in yoğun bakımda tedavi gördüğü ortaya çıktı.

4 gündür aranıyordu yoğun bakımda çıktı
4 gündür aranıyordu yoğun bakımda çıktı
GİRİŞ 02.04.2014 21:17 GÜNCELLEME 02.04.2014 21:17

Bodrumlu 50 yaşındaki Dr. Sezgin Gökmen, iki hafta önce, aniden ortadan kayboldu. Bunun üzerine ailesi polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Kendisini merak eden yakınları ve arkadaşları, aramaya başladı. Meraklı bekleyiş Gökmen'in bir arkadaşının ailesini arayıp geçmiş olsun dileklerini iletmesiyle ortaya çıktı. İki hafta önce beyin tümörü ameliyatı için İstanbul'a gittiği ortaya çıkan Gökmen'in yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü öğrenen ailesi, bu kente hareket etti.

Oğlundan aldığı haberin ardından rahatlayan Aysel Gökmen, "Sezgin bizlere haber vermeden hiçbir yere gitmezdi. Kendisinden iki haftadır haber alamadık, kimse panik olmasın diye birbirine bir şey söylememiş, ama herkes Sezgin'i arıyormuş. Tesadüfen beni geçmiş olsun diye aradıklarında şok oldum. Son üç gün arkadaşları polise dahi bulunması için mürücaat etmişler. Hiç kimseye söylemeden gitmiş ve beyin tümörü ameliyatı olmuş. Sevenleri bizler büyük şok yaşadık. Şu anda sağlık durumu iyiye gidiyor, birkaç gün sonra normal odaya çıkmasını bekliyoruz" dedi.

Bodrum Bisiklet Kulübü üyesi olan Gökmen'in, Bodrumlu işadamlarından arkadaşı Gürol İnan, "Sezgin, kimseye haber vermeden gidip tek başına ameliyat masasına yatmış. Bir anda ortadan kaybolunca büyük şok yaşadık. Ailesine bile haber vermemiş. 3 gün kayıp sanılıp arandı. Gözünün arka kısmındaki irice beyin tümörü alınmış. Çok şükür kötü huylu değilmiş" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı