Eşi cezaevine girince hayatı karardı

Eşi hapse giren genç kadın 5 çocuğu ile çok zor bir hayat mücadelesi vermeye başladı.

Eşi cezaevine girince hayatı karardı
Eşi cezaevine girince hayatı karardı
GİRİŞ 07.04.2014 11:57 GÜNCELLEME 07.04.2014 11:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde eşi 3 ay önce cezaevine girdikten sonra 5 çocuğuyla kalan ev kadını 32 yaşındaki Çiğdem Duman, "Çocuklarımdan 3'ü okula gidiyor. Harçlık veremediğim gibi, beslenme çantalarına da bir şey koyamıyorum" dedi.

Yüksekova'nın Esentepe Mahallesi'nde oturan ve 3 ile 13 yaşları arasında 5 çocuğu olan Çiğdem Duman, zor günler geçiriyor. Sigara kaçakçılığı yaptığı suçlamasıyla 3 ay önce eşi cezaevine konulan Çiğdem Duman, "Eşim cezaevine girdikten sonra oturduğumuz evden çıkıp aynı mahallede yaşayan annemin yanına yerleştik" dedi. Yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamayan Çiğdem Duman, "Çocuklarıma giydirebileceğim doğru düzgün bir kıyafetleri bile yok. 3 çocuğum okula gidiyor ama böyle giderse onları okuldan alacağım. Harçlık veremediğim gibi, beslenme çantalarına da bir şey koyamıyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum"dedi.

YORUMLAR 2
  • hasanzafergülten 10 yıl önce Şikayet Et
    DÜŞÜNMEK GEREK. Asıl cezayı çeken kim acaba,kadının kocası cezaevine girmiş ve kadını 5 çocuğu ile selsefil bırakmış. cezaevine giren adama iyi kötü yatacak bir yatak ve yer,günde 2-3 öğün yemek,ve hatta cezaevi kıyafeti ,sağlık hizmeti neyin veriliyor. peki ya 5 çocukla tek başına kalan kadın,yatacak yeri,yiyecek aşı varmı acaba,söyleyin asıl cezayı çeken hapiste yatan mı,dışarda kalanlar mı. en iyi çözüm,hiç olmassa 5-6 sene kadar cezalara elokronik prangalı ev hapsi uygulanması,suçlunun çalışarak ailesine bakabilme imkanı bulması.
    Cevapla
  • Murat Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Halkı Provoke eden BDP?. Silaha, havai fişeğe harcadığınız paralardan biraz da yoksullara yardım etseniz!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri