Yan giden aracın lastiklerini değiştirdiler

Suudi Arabistanlı gençler, yan giden arabanın lastiklerini değiştirdi.

GİRİŞ 22.04.2014 09:18 GÜNCELLEME 23.04.2014 09:25
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Bugüne kadar hep çılgın denemeleriyle gündeme gelen Suudi Arabistanlı gençler yine ilginç bir videoyla karşımıza çıktı. Çılgın deneme için boş bir otoban seçen gençlerden biri arabanın dışında duruyor. Şoför, ciple hızlı bir manevra yaptıktan sonra aracın iki teker üstüne yan kalkmasını sağlıyor. Araç yan kalktıktan sonra içeride bulunan diğerleri tek tek yan kalkmış olan aracın üzerine çıkıyor. Aracın üzerine çıktıktan sonra lastik değiştirme işlemi başlıyor. Dakikalar süren lastik değiştirme işlemini görenler şaşkına uğruyor. Gençler, çılgın deneme sonrası kamerayı selamlamayı da unutmuyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 12
  • yaşar cumhur 10 yıl önce Şikayet Et
    Akıl karı değil. Gençlerin yaptığı akıl karı değil. ALLAH akıl versin. Yalnız, bu güne kadarki tüm Holywood hokkabazlıklarını çöpe atmış çocuklar. Rambo, zor ölüm, görevimiz tahlike falan hepsi bu çocukların yaptığının yanında masal. Ama yine de bu çocuklara ALLAH akıl versin.
    Cevapla
  • cafer mutlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Arif Mert e. Bunlar calismayi ne bilsin.Yurtlari yabanci cariyeler , insaatciler ve diger iscilerle dolu.Bati nin sayesinde muslumanlara teror estirip ortadoguya sahip olduklarina inanirlar. Bunlar hirsiz calismak felan bilmezler.
    Cevapla
  • Sarabande 10 yıl önce Şikayet Et
    işleri güçleri. boş iş.zevk-i sefa.dünya yansa umurlarında değil.yapacak bir şey olmayınca ne yapacaklarını sapıtıyorlar,sadece bu video için demiyorum.
    Cevapla
  • sedat ergenç 10 yıl önce Şikayet Et
    Ön muhasebe yapmak lazım.. Bu videodaki kişileri savunmak için söylemiyorum ama, bunların Suriye ye yardım yapmadıklarını söylüyorlar. peki siz kişisel olarak Suriye için ne yardım yaptınız. ??
    Cevapla
  • Arif Mert 10 yıl önce Şikayet Et
    Çekememezlik yapmayın.. Çalışın sizinde olur. Adamlar on numara iş yapmış. Var mı daha ötesi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?