Herşey torunlarını okutmak için

Gaziantep'te takı ürünleri satan Yeter Nasip, bu işi torunlarını okutmak için yaptığını belirtti.

Herşey torunlarını okutmak için
Herşey torunlarını okutmak için
GİRİŞ 26.05.2014 16:35 GÜNCELLEME 26.05.2014 16:36

Ailecek Eskişehir'den Gaziantep'e geldiklerini ve ekonomik durumlarının iyi olmadığını belirten yaşlı kadın, oğlunun çalışmadığını ve torunlarını okutmak için boncuk ve takı işleri sattığını söyledi.

Kimseye muhtaç olmamak için saatlerce uğraşıp yaptığı el emeği göz nuru ürünleri 2-3 lira gibi cüzi fiyatlara sattığını aktaran Yeter Nasip, "Bu boncukları İstanbul'dan getiriyoruz. Saatlerce emek verip yaptığımız bu ürünleri çok ucuz fiyata satıyoruz. 2-3 saat zamanımızı alan bir kolyeyi bile çok uygun fiyatlarla satmaya çalışıyoruz. Allah'a şükür geçimimizi sağlıyoruz. Kimseye muhtaç olmuyoruz. 2 Tane torunum var ve onları okutmak için bu işleri yapıyoruz" şeklinde konuştu.

İğne ile kuyu kazar gibi zor bir iş yaptıklarını ve ekmeklerini takı ve boncuk ürünlerinden çıkarmaya çalıştıklarını belirten Nasip, "Emekli değiliz. Her şey pahalı ve geçim zor. Ekmeğimizi bundan çıkarıyoruz. Bu yaptığımız ürünlerin yapımı çok zor. İğne ile kuyu kazar gibi ekmeğimizi kazanmaya çalışıyoruz. Hırsızlık yapmıyoruz, başka bir yolda da değiliz. Alnımızın teri ile geçimimizi sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...