KPSS çıkışı şaşkına döndü

Sosyal Bilgiler öğretmeni Gamze Borazan’a KPSS çıkışında sürpriz bir teklifle karşılaştı.

KPSS çıkışı şaşkına döndü
KPSS çıkışı şaşkına döndü
GİRİŞ 06.07.2014 10:34 GÜNCELLEME 06.07.2014 10:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edirne’de Fen ve Teknoloji Öğretmeni Murat Aydın, sevgilisi olan Sosyal Bilgiler öğretmeni Gamze Borazan’a KPSS çıkışında okulun önünde sürpriz evlenme teklifinde bulundu. Evlenme teklifi sonrası her iki aşık öğretmen göz yaşlarını tutamayıp herkesin önünde birbirlerine sarılarak ağladılar.

Teknoloji öğretmeni olan Murat Aydın, Pankarta yazdığı’’ GAMZELİM içeride onlarca soru çözdün ama bu soruyu da benim için çözer misin? Benimle Evlenir misin ? yazısıyla Sosyal Bilgiler Öğretmeni Gamze Borazan’a evlenme teklifinde bulundu. Borazan’ın evlenme teklifine evet diye cevap vermesinin ardından yüzükler takıldı. Yaklaşık 1 seneyi aşkın süreden beri birlikte olduklarını belirten damat adayı ve Teknoloji öğretmeni olan Murat Aydın, ‘’Sevgilim böyle bir sürpriz yapacağımı hayatta tahmin edemezdi. Böyle müthiş bir evlilik sürprizini hazırlamak için aylarca düşündüm. Her düşündüğümde farklı organizasyonlar aklıma geldi bende daha orijinal bir şey hazırlamak için böyle bir evlenme teklifi sürprizi hazırladım. Sevgilimin KPSS'de yaşadığı stresi okul dışına çıkınca yenmesini istediğim için sürpriz hazırladım. İçeride KPSS'yi yaşadı dışarıda da hayat sınavı yaşadı’’dedi.

Yaşanan sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamayan gelin adayı Sosyal Bilgileri öğretmeni olan Gamze Borazan, ‘’Sınavım çok güzel geçti mutlulukla merdivenlerden aşağıya inerken böyle sürprizle karşılamak beni daha da mutlu etti. Böyle bir sürpriz hiç beklemiyordum’’ dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • sozlu notu kirar 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim hoca fenci :D
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar