Ekmekten maket bıçağı parçası da çıktı

Bir vatandaşın kahvaltı yapmak için bakkaldan aldığı ekmekten maket bıçağı parçası çıktı. Mağdur, fırından aldığı cevapla şaşkına döndü.

Ekmekten maket bıçağı parçası da çıktı
Ekmekten maket bıçağı parçası da çıktı
GİRİŞ 15.07.2014 12:12 GÜNCELLEME 15.07.2014 13:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre Adana'nın Sarıçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yaşayan Erdal Eroğlu (51) önceki sabah, mahallede bulunan bir bakkaldan 2 tane ekmek aldı. Ailenin 15 yaşındaki çocukları E. kahvaltı yaparken ekmeği kopardığında, parmağında acı hissetti. E. Eroğlu, ekmeğin içinde maket bıçağı parçası olduğunu fark edince babasına gösterdi.

FIRINDAN ALDIĞI CEVAP ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Duyduğuna inanamayan baba, ekmeğin arasında maket bıçağı parçasını ararken kendi parmağını da kesti. Bunun üzerine ekmeği aldığı bakkal dükkanına giden Erdal Eroğlu, bakkalın fırını araması üzerine, 'Dilini mi kesmiş, özür dileriz, götürüp diktirelim' şeklinde cevapla karşılaştı. Aldığı yanıt nedeniyle kendisiyle dalga geçildiğini söyleyen Eroğlu, 'Dikiş atılacak şey mi yani bu? Sağlık bu kadar ucuz mu? Dondum kaldım. Sağlığımızla kimse oynamasın' dedi.

Ailece, ekmek yemekten korkar hale geldiklerini belirten Erdal Eroğlu, şöyle devam etti: 'Kimse veremez bunun hesabını. Bizim sağlığımız bu kadar ucuz mu yani? Hadi çocuğumun boğazına gitseydi, dilini parçalasaydı ya da boğazını parçalasaydı? Bunun hesabını kim verecekti?'

Erdal Eroğlu, ayrıca Tarım İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne giderek şikayette bulundu.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hamit Aygül, adı geçen fırında, un çuvalının ipinin kesilirken, işçi hatası nedeniyle maket bıçağının kırılan parçasının una karıştığını belirtti. Fırının denetlendiğini ve para cezası kesileceğini ifade eden Aygül, somun ekmeklerinin çiziminde ve çuval iplerinin kesiminde, maket bıçağı yerine bisturi ve falçata gibi, kopmayan malzemelerin kullanılması gerektiğini tüm fırınlara tebliğ edeceklerini belirtti. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    YA YUTULSAYDI. Adam maket bıçağı parçasını yutmadığına şükretsin,yutsa ölüme kadar gidebilirdi,hemde feci bir ölüm. çünki maket bıçakları jilet kadar keskin olduğu gibi ,jiletten daha sağlam ve dayanıklıdır,yutulursa adamın iç organlarını haşat eder alimallah.
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 9 yıl önce Şikayet Et
    İnsan sağlığı o kadar ucuz ki. Ekmekten süpürge sapı çıkar maket bıçağı çıkar, eski ürüne yeni STT yapıştırırlar açarsın leş gibi kokar. Yoğurt diye süt tozu satarlar kitapsız bunlar. İnsan değil!
    Cevapla
  • Yusuf YİĞİT 9 yıl önce Şikayet Et
    Paslanmaz. Jİletin üstünde paslanmaz yazıyor ve paslanmamış da, haliyle tüketici yanıltılmadığından Jilet firmasının kusurlu olduğunu söyleyemeyiz. :)
    Cevapla
  • fatih YANIK 9 yıl önce Şikayet Et
    kapatılsın. bu tür iş yerlerinin hemen kapatılması gerek. hemen insan sağlığı bu kadar ucuz değil.
    Cevapla
  • Sıddık 9 yıl önce Şikayet Et
    Fırınlar-Unlu mamuller. Maalesef ekmek, tatlı, pasta üretim yerlerin % 80 inde temizlik (hijyen) yok, dikkat yok ayrıca ısrarlı denetim yok. Denetimler hatıra takılıyor. Gözümüz kapalı yiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız
İsrail'in savunma maliyeti dudak uçuklattı